Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Izolda, nie jestem miłośnikiem błyszczących płytek, ale te u Ciebie wyglądają po prostu zjawiskowo!!

Mam jeszcze pytanie o wyłaz. Czy dobrze widzę, że po otwarciu, jak będziesz wychodziła po drabinie to musisz jeszcze pokonać taki wysoki "próg"?? U mnie też tak chyba będzie i trochę się martwię... :(

[ATTACH=CONFIG]307020[/ATTACH]

Basia masz rację, próg na strychu jest spory, ale nic się nie da z tym zrobić...myślę, że dam radę go ,,przeskoczyć ", jeszcze nie próbowałam

ale przecież nie będę tam często wychodzić, na początku przeniosę trochę nieużywanych ,,gratów", a później to sporadycznie ;)

a płytki cieszę się, że się podobają :wiggle::wiggle: :wiggle: :wiggle:... ja lubię błyszczące :wiggle:

kolor korpusów i blatu to orzech Adida tabak a fronty lakier biały ... zdjęcia nie oddają rzeczywistego wyglądu, zrobię fotki w dzień to może będą lepsze :)

kuchnia jeszcze jest niedokończona ale już widać sporo

11042308_938876382812619_1570987098_n.jpg 11051096_938876356145955_1466060959_n.jpg

dodam,że karnisz z firanką jest wersją przejściową, nie mieszkamy jeszcze więc chciałam się trochę odsłonić od ulicy

Edytowane przez Izolda69

Izolda super juz wygląda kuchnia :):):):)my na razie mamy zwykłą roletę w kuchni , ale mamy okno dość blisko od ulicy tak ok 17 m i jak ktoś idzie ulicą w dzień to wszystko widać , co się dzieje w domku.A to dlatego ,że jest taras na wprost i widać jak się siedzi przy stole czy chodzi po salonie.

Już mi to nie przeszkadza , ale koniecznie musimy wymienić ta zwykłą roletę na dzień i noc. Wtedy będzie ciut więcej prywatności.

Dopóki tuje nie urosną .:)

no u Was juz domowo :)

pewnie macie rację dziewczyny, strasznie chciałam mieć zlew w oknie...tak sobie wymarzyłam, to teraz trzeba ponieść konsekwencje :bash:

będę pucować to okno na okrągło... trudno ....jakoś to przeżyję ;) ach co zrobić, żeby tylko takie problemy były :wiggle:

pozdrawiam

jeszcze wam mojego hiacynta wyślę 11072618_905647816164426_206775405_n.jpg

Edytowane przez Izolda69

a tak dla odmiany posadziliśmy z mężem dzisiaj pnące róże

0_0_productGfx_ae4870114c7638bae6238ab2b7ab4636.jpg 0_0_productGfx_f4d7db17dcb58c4063b5dc7b5b5b9f5b.jpg 0_0_productGfx_33f95062b25a5bf21c4e450b2a338c10.jpg

zobaczymy co z tego wyrośnie :rotfl:

może macie jakieś rady odnośnie uprawy takich róż, powiem szczerze, dla mnie jest to nowe wyzwanie i chcialabym,żeby wyrosły takie jak na zdjęciu :rolleyes:

Edytowane przez Izolda69

• 2 weeks później...