mari180790 13.04.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Wooow U mnie pierwsza herbatka na tarasie a u Was pierwszy gril:P Super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 14.04.2015 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 o widzisz Mari, z tą tylko różnicą, że Ty już mieszkasz a nam jeszcze trochę brakuje ale nic to powoli idziemy do przodu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 14.04.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam, akurat wpadłam na ostatnią stronę i dojrzałam kuchnię, możesz mi powiedzieć proszę, na jakiej wysokości masz okno i jednocześnie blat kuchenny ? akurat dzisiejszy dzień u mnie to dzień wysokości otworu okiennego pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 16.04.2015 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 szafka kuchenna z blatem ma wysokość 88,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.04.2015 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 18.04.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 pewnie macie rację dziewczyny, strasznie chciałam mieć zlew w oknie...tak sobie wymarzyłam, to teraz trzeba ponieść konsekwencje będę pucować to okno na okrągło... trudno ....jakoś to przeżyję ach co zrobić, żeby tylko takie problemy były [ATTACH=CONFIG]309315[/ATTACH] Też mam zlew pod oknem, i nie to jest problemem. Problemem jest, że mam taki sam wysoki kran, jak Ty, i to on chlapie Ale cóź, te niskie nie podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 19.04.2015 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Też mam zlew pod oknem, i nie to jest problemem. Problemem jest, że mam taki sam wysoki kran, jak Ty, i to on chlapie Ale cóź, te niskie nie podobają mi się co racja to racja ma się podobać, głównie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 19.04.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Witaj piękna kuchnia i zazdroszczę już pierwszego grila na tarasie :lol2:a jaki to masz płytki w kuchni bo pięknie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 19.04.2015 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 płytki opoczno lazio bianco poler [ATTACH=CONFIG]302755[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]302759[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 04.05.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 wiosna zawitała, więc czas na ogrodowe szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 04.05.2015 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 05.05.2015 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Super! Ja też walczę. Zapraszam na mój wątek Wczoraj późnym wieczorm zamówilam duuuużo traw i już się nie mogę doczekać Ty to masz chociaż ziemię koloru ziemii... u mnie sam piach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 06.05.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) teraz pogoda sprzyja ogrodowym szaleństwom, więc troszkę z mężem zagospodarowujemy otoczenie i maliny z truskawkami już kwitną chciałoby się pojeść słodkości Edytowane 6 Maja 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olszu1992 08.05.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Witam.Jestem tu nowyPowiedzcie jak wam sie mieszka w tym modelu domku?Oraz jakie koszty ponieśliście przy budowie ile was wniosły formalnośc i ogólnie koszt budowy.Czy budowaliście kosztem gospodarczym czy przez firme.Koszt budowy oczywiście bez działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 10.05.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 witaj Olszu na forum :rolleyes: jeszcze nie mieszkamy w naszym domku, urządzamy się powoli, więc nie powiem Ci jak się mieszka, ale każdą wolną chwilę spędzam na działce i wcale nie mam ochoty wracać do obecnego mieszkania, przed przeprowadzką wstrzymuje nas łazienka, która od wtorku, mam nadzieję będzie powstawać wiem jedno, mieszkać będzie mi się bardzo dobrze innej wersji nie przyjmuję do wiadomości jeśli chodzi o obliczenia kosztów budowy, po niedzieli postaram się policzyć ale powiem szczerze nas trochę przerosły, a to dlatego, że dużo kasy pochłonęło doprowadzenie działki do obecnego stanu, nawoziliśmy masę ziemi i piachu, by podnieść całość zaniżonego terenu, widać to na pierwszych zdjęciach na forum teraz jest to nieporównywalnie inna działka, a dom moim zdaniem jest bardzo fajnym projektem, ... jest to sprawa indywidualna, zależy czego się oczekuje, dla nas ten projekt jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 11.05.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 (edytowane) kuchnia prawie gotowa, został jeszcze do zamontowania okap i płytki na ścianie :rotfl::rotfl: Edytowane 11 Maja 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 12.05.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.05.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Witaj dawno już nie zagladałam ale już jestem musze ci powiedziec że ta twoja kuchnia śliczna wyszła płytki na podłodze w przedpokoju wyglądają też slicznie a przy okazji jeszcze pochwale twój ogród robi się kolorowo od kwiatów i krzaczków super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 13.05.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Witaj Twoja kuchnia jest super , bardzo mi się podoba Ogród też się pięknie zapełnia ... Ogrodowe szaleństwo to moja ulubiona zabawa Ciągle coś sadzę , przesadzam ... A jaka uciecha jak rośnie i kwitnie Pozdrawiam Renata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 14.05.2015 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 (edytowane) Dzięki za miłe słowa, cieszę się, że i Wam się podoba nieśmiało przyznam..., zaczęła robić się łazienka,idzie więc do przodu i jest szansa, że w wakacje się przeprowadzimy tak dla przypomnienia dodaję projekt Edytowane 14 Maja 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts