ditomasso 29.05.2015 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 cd. [ATTACH=CONFIG]318829[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]318831[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]318830[/ATTACH] jutro mam nadzieję fugownie Bardzo ładnie! W czerwcu pewnie będziesz mogła się wypluskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.05.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Przecudna! taka ciepła i nowoczesna :)baaardzo mi się podoba :)Ehh powtarzam się ale naprawdę jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.06.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 łazieneczka...jeszcze nie skończona a już widzę,że przerosła moje oczekiwania :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 03.06.2015 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Łazienka pierwsza klasa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.06.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 No Kochana jednym słowem BOMBA ! ! ! :rolleyes: Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata86 04.06.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Witam wszystkich zakochałam się w tym projekcie, tym bardziej czytając Wasze wpisy i podziwiając zdjęcia może uda nam się z mężem w przyszłym roku ruszyć z budową. Mam pytanie czy istnieje możliwość obejrzenia domu na żywo o któregoś z Was? Mieszkamy aktualnie koło Garwolina ale pochodzimy z lubelskiego. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 06.06.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki wszystkim za miłe słowa, cieszę się, że i Wam się łazienka podoba ... dla mnie jest mega jeszcze nie dopieszczona przeze mnie ale czekam aż fachowiec skończy przez dwa dni mąż ułożył w dwóch pokojach panele, i chyba przyszedł czas na meblowanie Agata86 witam Cię na forum i cieszę się, że wpadł Ci w oko nasz domek dla nas projekt po kilku niewielkich zmianach jest super:yes: Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 06.06.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Łazienka wyszła pięknie i tylko patrzeć jak się będziecie przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 07.06.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Łazienka jest śliczna:) Panele w pokojach mamy też ciemne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 08.06.2015 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Izo, a po co Wam dwa grzejniki w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 08.06.2015 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Izo, a po co Wam dwa grzejniki w łazience? Joasiu...ja bardzo lubię jak jest ciepło w łazience, ale też się nad tym zastanawiałam czy nie przesadziłam ....będę najwyżej zakręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 08.06.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 U Nas jest zwykłe grznik chyba 6 żeberek ma plus duża drabinka nad pralką.... I powiem szczerze że nie wyobrażam sobie żeby była tylko drabinka albo tylko sam grzejnik...zimą 2 grzejniki są odkręcone i jest okey...inaczej bym umarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 08.06.2015 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 U Nas jest zwykłe grznik chyba 6 żeberek ma plus duża drabinka nad pralką.... I powiem szczerze że nie wyobrażam sobie żeby była tylko drabinka albo tylko sam grzejnik...zimą 2 grzejniki są odkręcone i jest okey...inaczej bym umarzła wygląda na to, że wyjdzie na moje hydraulik namawiał mnie, żeby nie robić już grzejnika pod oknem, ale nie dałam się przekonać ... żałuję tylko, że drabinki nie przeniosłam z drugiej strony na ścianę przy drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 08.06.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 No szkoda:) bo takto masz skumulowane całe ciepłe powietrze przy oknie... My mamy jeden pod oknem koło wanny a drabinkę nad pralką koło drzwi... Ps. zapomniałaś odp na wiadomość chodzi mi o grunt ile pojemników potrzebowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata86 09.06.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Dzięki wszystkim za miłe słowa, cieszę się, że i Wam się łazienka podoba ... dla mnie jest mega [ATTACH=CONFIG]319671[/ATTACH] jeszcze nie dopieszczona przeze mnie ale czekam aż fachowiec skończy przez dwa dni mąż ułożył w dwóch pokojach panele, i chyba przyszedł czas na meblowanie [ATTACH=CONFIG]319673[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]319674[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]319675[/ATTACH] Agata86 witam Cię na forum i cieszę się, że wpadł Ci w oko nasz domek dla nas projekt po kilku niewielkich zmianach jest super:yes: Łazienka super, chociaż mnie najbardziej urzekła kuchnia. Zmiany wprowadzone przez Was też są bardzo ciekawe oby i nam się udało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 10.06.2015 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) cd. kuchni w wolnej chwili robiłam nową rabatkę Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.06.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Tak domowo już u Was :) Rabatka nabiera kształtów widzę Ja też cieszę sie niezmirenie ze swojego ogrodu Jak jem śniadanko czy obiad to mam świetny widok na taras i trawnik :)Firany są ciągle rozsunięte na bokach ,żeby jak najwięcej ogrodu "wchodziło" do domu:) A mam sprytne firanki , jeszcze Ci podpowiem, bo to są takie że mogę je podpinać na boki i normalnie prosto . A w razie częstego korzystania z tarasu po prostu rozsuwam je na boki i nikt mi jej nie zabrudzi czy zaciągnie drzwiami Po prostu ta firana jest podzielona na 2 części. Okazało się ,że więcej tarasem wychodzimy na ogród jak drzwiami wejściowymi i taki pomysł to świetne rozwiązanie w tym przypadku . Cudnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 11.06.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Okazało się ,że więcej tarasem wychodzimy na ogród jak drzwiami wejściowymi i taki pomysł to świetne rozwiązanie w tym przypadku . My też wiecej razy korzystamy z drzwi tarasowych niż z wejściowych...z wejściowych tylko wtedy kiedy wyjeżdzamy i trzeba dom zamknąć U nas też zasłony są tylko po bokach okna i na noc są zsuwane a w dzień całe słoneczko wbija się nam do domku...cudnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ditomasso 11.06.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 My za to poruszamy się przez kotłownię i garaż Wiatrołap jest na razie graciarnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 11.06.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Hihihi no my w sumie też kotłownia często,trawę podlewać. W kotłowni robie tez pranie i często tamtędy wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts