Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich :-) zakochałam się w tym projekcie, tym bardziej czytając Wasze wpisy i podziwiając zdjęcia :-) może uda nam się z mężem w przyszłym roku ruszyć z budową. Mam pytanie czy istnieje możliwość obejrzenia domu na żywo o któregoś z Was? Mieszkamy aktualnie koło Garwolina ale pochodzimy z lubelskiego. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam :-)

Dzięki wszystkim za miłe słowa, cieszę się, że i Wam się łazienka podoba ... dla mnie jest mega :yes:

11326245_951229884939552_899139238_n.jpg jeszcze nie dopieszczona przeze mnie ale czekam aż fachowiec skończy

przez dwa dni mąż ułożył w dwóch pokojach panele, i chyba przyszedł czas na meblowanie ;)

10437178_951923284870212_124481885_n.jpg 11419884_951923208203553_793283538_n.jpg 11304241_951397528256121_291801459_n.jpg

Agata86 witam Cię na forum i cieszę się, że wpadł Ci w oko nasz domek :D dla nas projekt po kilku niewielkich zmianach jest super:yes:

Edytowane przez Izolda69

U Nas jest zwykłe grznik chyba 6 żeberek ma plus duża drabinka nad pralką....

I powiem szczerze że nie wyobrażam sobie żeby była tylko drabinka albo tylko sam grzejnik...zimą 2 grzejniki są odkręcone i jest okey...inaczej bym umarzła :D

wygląda na to, że wyjdzie na moje :wiggle: hydraulik namawiał mnie, żeby nie robić już grzejnika pod oknem, ale nie dałam się przekonać ... żałuję tylko, że drabinki nie przeniosłam z drugiej strony na ścianę przy drzwiach

Dzięki wszystkim za miłe słowa, cieszę się, że i Wam się łazienka podoba ... dla mnie jest mega :yes:

[ATTACH=CONFIG]319671[/ATTACH] jeszcze nie dopieszczona przeze mnie ale czekam aż fachowiec skończy

przez dwa dni mąż ułożył w dwóch pokojach panele, i chyba przyszedł czas na meblowanie ;)

[ATTACH=CONFIG]319673[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]319674[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]319675[/ATTACH]

Agata86 witam Cię na forum i cieszę się, że wpadł Ci w oko nasz domek :D dla nas projekt po kilku niewielkich zmianach jest super:yes:

Łazienka super, chociaż mnie najbardziej urzekła kuchnia. Zmiany wprowadzone przez Was też są bardzo ciekawe :-) oby i nam się udało. Pozdrawiam

Tak domowo już u Was :):)

Rabatka nabiera kształtów widzę :)

Ja też cieszę sie niezmirenie ze swojego ogrodu :) Jak jem śniadanko czy obiad to mam świetny widok na taras i trawnik :)Firany są ciągle rozsunięte na bokach ,żeby jak najwięcej ogrodu "wchodziło" do domu:)

A mam sprytne firanki , jeszcze Ci podpowiem, bo to są takie że mogę je podpinać na boki i normalnie prosto .

A w razie częstego korzystania z tarasu po prostu rozsuwam je na boki i nikt mi jej nie zabrudzi czy zaciągnie drzwiami :no:

Po prostu ta firana jest podzielona na 2 części.

Okazało się ,że więcej tarasem wychodzimy na ogród jak drzwiami wejściowymi i taki pomysł to świetne rozwiązanie w tym przypadku .

Cudnie u Ciebie :)

Okazało się ,że więcej tarasem wychodzimy na ogród jak drzwiami wejściowymi i taki pomysł to świetne rozwiązanie w tym przypadku .

My też wiecej razy korzystamy z drzwi tarasowych niż z wejściowych...z wejściowych tylko wtedy kiedy wyjeżdzamy i trzeba dom zamknąć:lol2:

U nas też zasłony są tylko po bokach okna i na noc są zsuwane a w dzień całe słoneczko wbija się nam do domku...cudnie jest :cool: