Izolda69 07.07.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 łóżeczko już zawitało do naszej sypialni powiem tak ....bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.07.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 łóżeczko już zawitało do naszej sypialni [ATTACH=CONFIG]323455[/ATTACH] powiem tak ....bardzo wygodne I jak się śpi?? Bo wygląda bardzo fajnie. Co to za materac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 19.07.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 materac ma wewnątrz sprężyny, warstwy zewnętrzne kokosowe, na jedną stronę miękki na drugą twardszy, producenta nie pamiętam...mąż kupował na allegro ...bardzo wygodny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.07.2015 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 materac ma wewnątrz sprężyny, warstwy zewnętrzne kokosowe, na jedną stronę miękki na drugą twardszy, producenta nie pamiętam...mąż kupował na allegro ...bardzo wygodny... Bardzo podobny z opisu do naszego planowanego zakupu - nasz z orchidei http://orchidea-materace.pl/pl/p/Royal-Biton-200X200/464 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 20.07.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 muszę pochwalić się szafą, nie mogę się nią nacieszyć .... jest po prostu zawalista :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2015 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Bardzo ładna szafa Ale i cały przedpokój jaki piękny, jak ja kocham takie jasne, proste wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 21.07.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Bosko wygląda korytarz i szafa oczywiście też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 22.07.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Izo powiedz mi jakim cudem zmieściła ci się szafa na korytarzu u nas:P?? Patrze,patrze i nie mogę uwierzyć...Tą szafę masz na korytarzu tam gdzie jest łazienka i pokoję? Masz pomniejszony salon żeby móc zrobic szafę wnękową?? Szafa przepiękna:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 22.07.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 o zmianach w projekcie pisałam na początku, przesunęliśmy ścianę w przedpokoju, tak żeby zmieściła się szafa wnękowa o głębokości 70 cm, uważam, że bez tej szafy nie pomieściłabym się z ciuchami, a nie chciałabym zagracać pokoi szafami salon na tej zmianie wiele nie ucierpi, miejsca i tak jest dosyć, a szafa musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.07.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Niedoczytałam...wybacz:PFajne rozwiązanie:) My będziemy mieć szafę w podobnym stylu do twojego w pokoju obok tego małego pokoiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.07.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 A powiedz mi czy sufit na korytarzu wejściowy tym obok wc masz też podwieszany?? Jakbyś mogła zrób foto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 23.07.2015 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Mari, sufity podwieszane mamy w przedpokoju do podciągu w suficie, na wysokości drzwi do garderoby(wc), za podciągiem jest już normalny sufit, który ciągnie się do salonu włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.07.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Izo masz przecudną szafę !!!!!!! zazdroszczę normalnie !!!!:) Żałuję,że sama nie pomyślałam o tym .Rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 26.07.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Izo masz przecudną szafę !!!!!!! zazdroszczę normalnie !!!!:) Żałuję,że sama nie pomyślałam o tym .Rewelacja ! dzięki..dzięki też się nią zachwycam :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.07.2015 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 trawkę wykosiłam, co prawda nie jest ona rewelacyjnie piękna ale z każdym koszeniem ładniejsza za to ogród obrodził w smakołyki lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.07.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 za to ogród obrodził w smakołyki lata [ATTACH=CONFIG]325880[/ATTACH] Kocham lato za te podarki Zapach koszonej trawy i zapach liści pomidorów no może jeszcze pieczonych w ognisku ziemniaków i samego ogniska to cuda natury. A trawą się nie martw - jak zacznie lać i się ochłodzi to będzie rosła jak zwariowana. Najwyżej podosiewasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 29.07.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) Ja też się muszę pochwalić, moje ogórki juz kwitną i i pierwszy zbiór już był- ja oczywiście jak wszystko tj. truskawki, wiśnie itp pakuję w słoiki na zimę więc i z ogórków zrobiłam kiszeniaki...zimą jest jak znalazł. A dżemów truskawkowych mam multum. Teraz czekam na śliwki i jabłka... Każdy mówi że to wszystko można kupić w sklepie i że jak mi się chce siedzieć w tych garach i robić te przetwory, kompoty itp. a dla mnie to sama przyjemność i nie ma nic lepszego jak zimą otwiera się kompot z wiśni - ten zapach jest niepowtarzalny albo dżem z truskawek do naleśników albo na bułeczkę... pychota Za rok będę mieć własne truskawki - pędy zostały już posadzone:lol2: więc czekam na kolejny sezon:lol2: U mnie trawa którą zasiałam nie wzeszła...może dlatego że nie została przywałowana bo podobnież tak się robi a ja nie wiedziałam no i klapa:eek: Pusia masz rację z tymi ziemniaczkami z ogniska:) wspomnienia z dzieciństwa wracają- zawsze po wykopkach paliło się ognisko na polu i piekło takie świeże ziemniaczki pychotka:) Łojj rozpisałam się jak nigdy:D Pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2015 przez mari180790 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.07.2015 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Każdy mówi że to wszystko można kupić w sklepie E tam.. bzdura, to niech sobie "każdy" je te sklepowe świństwa z Mendelejewem w składzie i cholera wie czym jeszcze. Prawdziwy smakosz doceni prawdziwe domowe jedzonko, przetwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 30.07.2015 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 oj tak dziewczyny, macie całkowitą rację, podpisuję się pod tym co piszecie obiema rękami wczoraj zebrałam znowu całą miskę ogórków i zaraz biorę się za nie :rotfl: a to do powąchania wieczorową porą ....uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.07.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 a to do powąchania wieczorową porą ....uwielbiam [ATTACH=CONFIG]325986[/ATTACH] MACIEJKA dla kontrastu uwielbiam również zapach koszonej trawy i ... liści pomidorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts