Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

materac ma wewnątrz sprężyny, warstwy zewnętrzne kokosowe, na jedną stronę miękki na drugą twardszy, producenta nie pamiętam...mąż kupował na allegro

...bardzo wygodny...:yes:

Bardzo podobny z opisu do naszego planowanego zakupu - nasz z orchidei http://orchidea-materace.pl/pl/p/Royal-Biton-200X200/464

o zmianach w projekcie pisałam na początku, przesunęliśmy ścianę w przedpokoju, tak żeby zmieściła się szafa wnękowa o głębokości 70 cm, uważam, że bez tej szafy nie pomieściłabym się z ciuchami, a nie chciałabym zagracać pokoi szafami

11774427_974478102614730_266356335_n (1).jpg 11793277_974609835934890_1590977521_n.jpg salon na tej zmianie wiele nie ucierpi, miejsca i tak jest dosyć, a szafa musi być

11778124_974609785934895_325844581_n.jpg 11721819_974609782601562_1244220594_n.jpg 11780551_974609799268227_2103677079_n.jpg

:rolleyes:

za to ogród obrodził w smakołyki lata [ATTACH=CONFIG]325880[/ATTACH]

Kocham lato za te podarki :yes:

Zapach koszonej trawy i zapach liści pomidorów no może jeszcze pieczonych w ognisku ziemniaków i samego ogniska to cuda natury.

A trawą się nie martw - jak zacznie lać i się ochłodzi to będzie rosła jak zwariowana. Najwyżej podosiewasz.

Ja też się muszę pochwalić, moje ogórki juz kwitną i i pierwszy zbiór już był- ja oczywiście jak wszystko tj. truskawki, wiśnie itp pakuję w słoiki na zimę:lol2: więc i z ogórków zrobiłam kiszeniaki...zimą jest jak znalazł. A dżemów truskawkowych mam multum.

Teraz czekam na śliwki i jabłka...

Każdy mówi że to wszystko można kupić w sklepie i że jak mi się chce siedzieć w tych garach i robić te przetwory, kompoty itp. a dla mnie to sama przyjemność i nie ma nic lepszego jak zimą otwiera się kompot z wiśni - ten zapach jest niepowtarzalny albo dżem z truskawek do naleśników albo na bułeczkę... pychota

Za rok będę mieć własne truskawki - pędy zostały już posadzone:lol2: więc czekam na kolejny sezon:lol2:

U mnie trawa którą zasiałam nie wzeszła...może dlatego że nie została przywałowana bo podobnież tak się robi a ja nie wiedziałam no i klapa:eek:

Pusia masz rację z tymi ziemniaczkami z ogniska:) wspomnienia z dzieciństwa wracają- zawsze po wykopkach paliło się ognisko na polu i piekło takie świeże ziemniaczki pychotka:)

Łojj rozpisałam się jak nigdy:D

Pozdrawiam

Edytowane przez mari180790