PusiaKssawery 02.09.2015 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 w całym tym zamieszaniu z przeprowadzką ...i kotem, zapomniałam Wam napisać, że mieszkamy już w Nowym Domku :D:D Super!! Gratulacje sama nie wiem co o tym myśleć [ATTACH=CONFIG]328360[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]328362[/ATTACH] wczoraj przyleciał...wyspał się i rano odleciał; ale o dziwo po południu znowu nas odwiedził Hm.... A jak Lusia?? Wiesz, że też się dokociłam?? Całkiem niechcący. Ten obraz malowany przez Twoje Dziecko - bardzo fajny pomysł i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 05.09.2015 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) pozdrawiam wszystkich Edytowane 5 Września 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 05.09.2015 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Sorry, dawno mnie nie było,ale ciągle czasu brak Lusia szaleje, jest przeurocza, każdy chce się do niej przytulać u mnie dzisiaj wkroczyła ekipa brukarzy i zaczęli od bałaganu ....zepsuli Lusi piaskownicę na tarasie Edytowane 5 Września 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 05.09.2015 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Super!! Gratulacje Hm.... A jak Lusia?? Wiesz, że też się dokociłam?? Całkiem niechcący. Ten obraz malowany przez Twoje Dziecko - bardzo fajny pomysł i wykonanie. super Pusia, powiększyła Ci się rodzina....gratulacje DZięki w imieniu Córci za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 06.09.2015 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 (edytowane) efekty sobotnich prac...idzie to wszystko dość sprawnie, chciałoby się, żeby było jeszcze szybciej w poniedziałek zapowiadają deszcz, więc nie wiem czy nie będzie przestoju w pracach brukarskich jesień...nie jest to moja ulubiona pora roku, ale ma też swoje uroki Edytowane 6 Września 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2015 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]329699[/ATTACH] Mała widzę nieźle się na ogrodnictwie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.09.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Iza super u Was :)Ja też mam taras brukowy i już 2 razy musiałam myć .Na jesień zaimpregnujemy sam taras i wejście , podobno tworzy to warstwę ochronną na kostce . Ciekawe to ....Może kostkarze jak jeszcze robią (a może już skończyli) wypowiedzą się na ten temat? Gratuluję własnego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.09.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Izo a ile Ci metrów wyszło kostki w końcu? Bo się zastanawiałas u mnie ...My musieliśmy wybrukować sporo niestety, bo była ciągła powódź i nie dałoby rady normalnie po deszczu jezdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 21.09.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Izo a ile Ci metrów wyszło kostki w końcu? Bo się zastanawiałas u mnie ... My musieliśmy wybrukować sporo niestety, bo była ciągła powódź i nie dałoby rady normalnie po deszczu jezdzić. Ania...na razie zrobiliśmy opaskę wokół domu, wejście główne, od kotłowni i i taras...na to poszło około 67 m 2, teraz jeszcze mąż już sam układa chodnik od furtki do domu, żeby można suchą nogą przejść ...i na ten czas tyle, reszta podwórka czyli cały wjazd i parking na samochody w przyszłym roku Jeśli chodzi o kostkę to fachowcy nie kazali jej niczym myć, ponoć zabrudzenia są efektem ubocznym przy produkcji i mają z czasem zejść same...nie podoba mi się to, ale ma się na zimę więc może śnieg pomoże w czyszczeniu, jeśli nie to na wiosnę zaimpregnują (szczerze mówiąc nie wiem czym) ogródek zachwyca jesienią, Luśka cały czas szaleje ...jest cudownie , sielsko i anielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.09.2015 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 ogródek zachwyca jesienią, Luśka cały czas szaleje ...jest cudownie , sielsko i anielsko I tak trzymaj, nie można myśleć tylko o kłopotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.09.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 (edytowane) Iza ja miałam też takie plamki, które wyglądały jak po oleju! Już miałam reklamację złożyć ale wiosna same zniknęły. Ikostka jest czysta. My tylko taras i wejscie zabezpieczymy, podobno jest coś na to . Nie zaszkodzi to myślę ... Twoja kostka pięknie się orezentuje i nie martw się tymi plamami, ja też podobne miałam.A były jeszcze bardziej widoczne na graficie. Roślinki pieknie wyglądają PS.Koteczek słodziutki !!!!!!!! Edytowane 22 Września 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 22.09.2015 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 cieszę się, że podoba wam się mój ogródek kupiłam trochę cebulek i mam zamiar zacząć wysadzanie, zachwyciły mnie szafirki i zarys naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 22.09.2015 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 (edytowane) pozdrowienia od Lusi Edytowane 22 Września 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2015 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 pozdrowienia od Lusi [ATTACH=CONFIG]331600[/ATTACH] Mizianki dla niej, cudna jest, jak pluszowy mis wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.09.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 pozdrowienia od Lusi [ATTACH=CONFIG]331600[/ATTACH] Aż chciałabym ją pogłaskać....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.09.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Lusia jest cudna:)taka poduszeczka :rolleyes: chyba lubi pokój córki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 23.09.2015 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Luśka jest bardzo zaangażowana w prace jeśli chodzi o przytulanie to wszyscy chcą się z nią spieszczać, goście przychodzą niby do nas... a okazuje się, że to Luśka jest w centrum zainteresowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.09.2015 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Luśka jest bardzo zaangażowana w prace [ATTACH=CONFIG]331643[/ATTACH] jeśli chodzi o przytulanie to wszyscy chcą się z nią spieszczać, goście przychodzą niby do nas... a okazuje się, że to Luśka jest w centrum zainteresowań No jakieś priorytety muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 26.09.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 (edytowane) tymczasowy chodnik już gotowy ...w szpilkach można chodzić i teraz dopiero widać, że jeszcze trochę ziemi musimy nawieść,żeby zachować odpowiedni poziom działki gołąbki sąsiada pożywiają się a TAK to się zachowuje kot kanapowy...u sąsiada na komórce Edytowane 26 Września 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.09.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 (edytowane) Chodnik pierwsza klasa, a skąd gołąbków tyle macie? Lusia zna już każdy kąt, yyyy i dach też hehehe My zastanawiamy się nad nowym domownikiem. Mój mąż nie trawi kotów , a córcia domaga się pieska. Miał być berneński pies pasterski, potem Labrador a po urlopie w Pieninach mężowi spodobał się Border Colie. Nawet zamówił w Szczawnicy u Bacy,heheh. Tylko martwi mnie trochę pora roku. Bo kupic pieska na zimę , to trochę nie bardzo...Wiosną to inaczej , bo pobiega po ogrodzie i prędzej go się wyszkoli chyab niż w zimie w domu;/ Edytowane 28 Września 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts