Izolda69 22.02.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) pomysł na łazienkę , co sądzicie ? a kolorystyka mniej więcej taka : Edytowane 22 Lutego 2014 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.02.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Zwiększyliście powierzchnię łazienki? Bo prysznic Wam sie zmieścił Niestety musieliśmy zrezygnować z prysznicu bo byłoby bardzo nadziabane w łazience. W miejscu wanny u nas będzie stać pralka i naprzeciwko pralki umywalna z szafką. Wanne będziemy mieć narożną. Według mnie Wasza wizualizacja łązienki jest w porządku:) Może bym zmieniła jedynie położenie wanny z wc:P ale to moje zdanie. Przede wszystkim ma sie Wam podobać. Będziecie robic oświetlenia punktowe na suficie tak jak na zdjęciu? My się zastanawiamy czy dać jeden żyrandol łazienkowy czy jednak zabudować sufit i punktowe oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 23.02.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 dołożyliśmy w szerokości 30 cm trochę z kotłowni i z pokoju , w domu w którym mieszkamy teraz mamy wannę i prysznic i nie wyobrażam sobie żeby czegoś brakowało, a sedes ... sama nie wiem , zastanawialiśmy się z mężem parę dni nad tym, gdzie go umieścić i w rezultacie stanęło na miejscu przy oknie, trochę dalej od drzwi, żeby nie wchodzić bezpośrednio na kibelek; ale myślisz że jestem co do tego przekonana, kurczę , sama nie wiem .............ale rura już wyprowadzona a oświetlenie na pewno sufitowe i nad lustrem punktowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 23.02.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Wiesz co powiem ci za całość...10tys kąt dachu 35 stopni a metrów około 300było. Jaki kąt dachu będziecie mieć? 10 tys. za wykonanie, bez materiałów ?,.... a jaki macie kolor dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.02.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Łazienka będzie śliczna i funkcjonalna i duża:rolleyes:Ja w takiej łazience zrobiłabym jedynie brodzik murowany.Sama o takim marzyłam,nawet już postawił murarz ściankę i kazałam zburzyć ,bo łazienka okazała się za mała na taki brodzik :sick:Po prostu wchodząc do łazienki wpadałoby się na tą ściankę,no cóż trzeba będzie czyścic szyby :bash:Pomyśl o takim wariancie brodzik przy oknie za nim wanna,a po drugiej stronie od drzwi szafka ze zlewem i dalej kibelek.oczywiście jeżeli wymiary na to pozwalają Kolorystyka cudna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 24.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 10 tys. za wykonanie, bez materiałów ?,.... a jaki macie kolor dachu ? Kolor dachu czarny z połyskiem. Polonica Elios...bardzo jestem zadowolona z tego wyboru. 10tys robocizna materiały sobie sami kupowaliśmy około 30tys za materiał wyszło(drzewo,dodatki do blachy,blacha,podbitka,ocieplenie ścianki kolankowej ) Drogo???za robociznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 24.02.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 dołożyliśmy w szerokości 30 cm trochę z kotłowni i z pokoju , w domu w którym mieszkamy teraz mamy wannę i prysznic i nie wyobrażam sobie żeby czegoś brakowało, a sedes ... sama nie wiem , zastanawialiśmy się z mężem parę dni nad tym, gdzie go umieścić i w rezultacie stanęło na miejscu przy oknie, trochę dalej od drzwi, żeby nie wchodzić bezpośrednio na kibelek; ale myślisz że jestem co do tego przekonana, kurczę , sama nie wiem .............ale rura już wyprowadzona a oświetlenie na pewno sufitowe i nad lustrem punktowe No właśnie my nie powiekszaliśmy łązienki aż o tyle...bo wystarczająco małą mamy kotłownie i nie chcieliśmy jej jeszcze pomniejszyć. Mój mąż chciał prysznic a ja wannę ....staneło na wannie i się z tego powodu cieszę. Dla mnie wanna jest wygodniejsza ./..a przede wszystkim chodzi o to odprężenie po całym dzniu..:lol2: Też się zastanawiam nad punktowym oświetleniem...drogie to będzie?? Zabudowanie sufitu i oświetlenie. Co do rury....chyba wylewki jeszcze nie macie...więc na tym etapie można zmienić...ale decyzja do was należy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 24.02.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Łazienka będzie śliczna i funkcjonalna i duża:rolleyes:Ja w takiej łazience zrobiłabym jedynie brodzik murowany.Sama o takim marzyłam,nawet już postawił murarz ściankę i kazałam zburzyć ,bo łazienka okazała się za mała na taki brodzik :sick:Po prostu wchodząc do łazienki wpadałoby się na tą ściankę,no cóż trzeba będzie czyścic szyby :bash:Pomyśl o takim wariancie brodzik przy oknie za nim wanna,a po drugiej stronie od drzwi szafka ze zlewem i dalej kibelek.oczywiście jeżeli wymiary na to pozwalają Kolorystyka cudna:yes: Brodzik murowany?? Masz jakąś wizke tego brodziku?? Bo pierwszy raz o takim słyszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.02.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Brodzik murowany?? Masz jakąś wizke tego brodziku?? Bo pierwszy raz o takim słyszę.... Bardzo proszę,może być kabina z płaskim brodzikiem lub z odpływem liniowym http://images61.fotosik.pl/673/bd17baa98974171cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 24.02.2014 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 No właśnie my nie powiekszaliśmy łązienki aż o tyle...bo wystarczająco małą mamy kotłownie i nie chcieliśmy jej jeszcze pomniejszyć. Mój mąż chciał prysznic a ja wannę ....staneło na wannie i się z tego powodu cieszę. Dla mnie wanna jest wygodniejsza ./..a przede wszystkim chodzi o to odprężenie po całym dzniu..:lol2: Też się zastanawiam nad punktowym oświetleniem...drogie to będzie?? Zabudowanie sufitu i oświetlenie. Co do rury....chyba wylewki jeszcze nie macie...więc na tym etapie można zmienić...ale decyzja do was należy:yes: sama nie wiem , chyba zostanę przy tej wersji , ... jeśli chodzi o oświetlenie punktowe, mam takie w obecnej łazience, dla mnie nie był to duży koszt, gdyż wszystko wykonał mój mąż , oczywiście za materiał trzeba było zapłacić, ale teraz nie pamiętam cen oświetlenie daje super efekt , całkiem inaczej łazienka wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 24.02.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Aaa...to tak wygląda... Fajny pomysł.... Ciekawa jestem jak będzie u Was w łazience to wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 24.02.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 sama nie wiem , chyba zostanę przy tej wersji , ... jeśli chodzi o oświetlenie punktowe, mam takie w obecnej łazience, dla mnie nie był to duży koszt, gdyż wszystko wykonał mój mąż , oczywiście za materiał trzeba było zapłacić, ale teraz nie pamiętam cen oświetlenie daje super efekt , całkiem inaczej łazienka wygląda Chyba porozmawiam ze swoim panem żebyśmy też takie coś zrobili bo mi się pooba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 24.02.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dziewczyny...dzieje się , murarz zadzwonił.................w środę zalewamy chudziak :yes::yes::yes::yes: koniec spokojnych dni :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 24.02.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 :wave: Super!! Czekam na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.02.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Izolda łazienka będzie piękna !! Sama zmieniłabym teraz płytki na inne, ale moje kupione w grudniu leżakują w tej chwili Pojutrze przychodzi płytkarz !! My za dach (robocizna ) zapłaciliśmy ok 9 000 zł . Ja też w łazience robię oświetlenie punktowe. Płytkarz też mówił ,że takie światło fajnie " wyciąga " kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 26.02.2014 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 można powiedzieć, że wiosna nastała .... do 13 tej było już po zalaniu chudziakiem, a w sobotę zaczynają murować :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 26.02.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Gratulację!!Jak popatrzałam na zdjęcie od razu mi się rok temu przypomniała moja budowla:)...ehh...sentymencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.02.2014 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Gratuluję! :) jeśli chodzi o sufit k-g w łazience to ok 250-300 zł będzie kosztował wraz z robocizna. Jedynie co to zainwestujemy e oświetlenie ledowe w całym domu. Wszystkie żarówki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.03.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dzień dobry ! jak murowanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.03.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 zanim pojawili się murarze, byli inni ... nie powiem, żebym była zadowolona z tych odwiedzin jutro dodam coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts