Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zwiększyliście powierzchnię łazienki? Bo prysznic Wam sie zmieścił:)

Niestety musieliśmy zrezygnować z prysznicu bo byłoby bardzo nadziabane w łazience.

W miejscu wanny u nas będzie stać pralka i naprzeciwko pralki umywalna z szafką.

Wanne będziemy mieć narożną.

Według mnie Wasza wizualizacja łązienki jest w porządku:)

Może bym zmieniła jedynie położenie wanny z wc:P ale to moje zdanie.

Przede wszystkim ma sie Wam podobać.

Będziecie robic oświetlenia punktowe na suficie tak jak na zdjęciu?

My się zastanawiamy czy dać jeden żyrandol łazienkowy czy jednak zabudować sufit i punktowe oświetlenie

dołożyliśmy w szerokości 30 cm trochę z kotłowni i z pokoju ,

w domu w którym mieszkamy teraz mamy wannę i prysznic i nie wyobrażam sobie żeby czegoś brakowało, a sedes ... sama nie wiem , zastanawialiśmy się z mężem parę dni nad tym, gdzie go umieścić i w rezultacie stanęło na miejscu przy oknie, trochę dalej od drzwi, żeby nie wchodzić bezpośrednio na kibelek; ale myślisz że jestem co do tego przekonana, kurczę , sama nie wiem .............ale rura już wyprowadzona :o

a oświetlenie na pewno sufitowe i nad lustrem punktowe :lol2:

Łazienka będzie śliczna i funkcjonalna i duża:rolleyes:Ja w takiej łazience zrobiłabym jedynie brodzik murowany.Sama o takim marzyłam,nawet już postawił murarz ściankę i kazałam zburzyć ,bo łazienka okazała się za mała na taki brodzik :sick:Po prostu wchodząc do łazienki wpadałoby się na tą ściankę,no cóż trzeba będzie czyścic szyby :bash:Pomyśl o takim wariancie brodzik przy oknie za nim wanna,a po drugiej stronie od drzwi szafka ze zlewem i dalej kibelek.oczywiście jeżeli wymiary na to pozwalają:p Kolorystyka cudna:yes:

10 tys. za wykonanie, bez materiałów ?,.... a jaki macie kolor dachu ?

Kolor dachu czarny z połyskiem. Polonica Elios...bardzo jestem zadowolona z tego wyboru.

10tys robocizna materiały sobie sami kupowaliśmy około 30tys za materiał wyszło(drzewo,dodatki do blachy,blacha,podbitka,ocieplenie ścianki kolankowej )

Drogo???za robociznę...

dołożyliśmy w szerokości 30 cm trochę z kotłowni i z pokoju ,

w domu w którym mieszkamy teraz mamy wannę i prysznic i nie wyobrażam sobie żeby czegoś brakowało, a sedes ... sama nie wiem , zastanawialiśmy się z mężem parę dni nad tym, gdzie go umieścić i w rezultacie stanęło na miejscu przy oknie, trochę dalej od drzwi, żeby nie wchodzić bezpośrednio na kibelek; ale myślisz że jestem co do tego przekonana, kurczę , sama nie wiem .............ale rura już wyprowadzona :o

a oświetlenie na pewno sufitowe i nad lustrem punktowe :lol2:

No właśnie my nie powiekszaliśmy łązienki aż o tyle...bo wystarczająco małą mamy kotłownie i nie chcieliśmy jej jeszcze pomniejszyć.

Mój mąż chciał prysznic a ja wannę ....staneło na wannie i się z tego powodu cieszę. Dla mnie wanna jest wygodniejsza ./..a przede wszystkim chodzi o to odprężenie po całym dzniu..:lol2::lol2:

Też się zastanawiam nad punktowym oświetleniem...drogie to będzie?? Zabudowanie sufitu i oświetlenie.

Co do rury....chyba wylewki jeszcze nie macie...więc na tym etapie można zmienić...ale decyzja do was należy:yes::yes:

Łazienka będzie śliczna i funkcjonalna i duża:rolleyes:Ja w takiej łazience zrobiłabym jedynie brodzik murowany.Sama o takim marzyłam,nawet już postawił murarz ściankę i kazałam zburzyć ,bo łazienka okazała się za mała na taki brodzik :sick:Po prostu wchodząc do łazienki wpadałoby się na tą ściankę,no cóż trzeba będzie czyścic szyby :bash:Pomyśl o takim wariancie brodzik przy oknie za nim wanna,a po drugiej stronie od drzwi szafka ze zlewem i dalej kibelek.oczywiście jeżeli wymiary na to pozwalają:p Kolorystyka cudna:yes:

Brodzik murowany?? Masz jakąś wizke tego brodziku?? Bo pierwszy raz o takim słyszę....:eek:

No właśnie my nie powiekszaliśmy łązienki aż o tyle...bo wystarczająco małą mamy kotłownie i nie chcieliśmy jej jeszcze pomniejszyć.

Mój mąż chciał prysznic a ja wannę ....staneło na wannie i się z tego powodu cieszę. Dla mnie wanna jest wygodniejsza ./..a przede wszystkim chodzi o to odprężenie po całym dzniu..:lol2::lol2:

Też się zastanawiam nad punktowym oświetleniem...drogie to będzie?? Zabudowanie sufitu i oświetlenie.

Co do rury....chyba wylewki jeszcze nie macie...więc na tym etapie można zmienić...ale decyzja do was należy:yes::yes:

sama nie wiem , chyba zostanę przy tej wersji , ... jeśli chodzi o oświetlenie punktowe, mam takie w obecnej łazience, dla mnie nie był to duży koszt, gdyż wszystko wykonał mój mąż , oczywiście za materiał trzeba było zapłacić, ale teraz nie pamiętam cen :rolleyes:

oświetlenie daje super efekt , całkiem inaczej łazienka wygląda :rolleyes:

sama nie wiem , chyba zostanę przy tej wersji , ... jeśli chodzi o oświetlenie punktowe, mam takie w obecnej łazience, dla mnie nie był to duży koszt, gdyż wszystko wykonał mój mąż , oczywiście za materiał trzeba było zapłacić, ale teraz nie pamiętam cen :rolleyes:

oświetlenie daje super efekt , całkiem inaczej łazienka wygląda :rolleyes:

Chyba porozmawiam ze swoim panem żebyśmy też takie coś zrobili bo mi się pooba:lol2::lol2:

Izolda łazienka będzie piękna !! Sama zmieniłabym teraz płytki na inne, ale moje kupione w grudniu leżakują w tej chwili ;)

Pojutrze przychodzi płytkarz !! :lol2:

My za dach (robocizna ) zapłaciliśmy ok 9 000 zł .

Ja też w łazience robię oświetlenie punktowe. Płytkarz też mówił ,że takie światło fajnie " wyciąga " kolor :)