PusiaKssawery 28.09.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 a TAK to się zachowuje kot kanapowy...u sąsiada na komórce [ATTACH=CONFIG]332016[/ATTACH] No faktycznie, że kot czysto kanapowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.09.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Iza czekaj jak Ci myszę do domu przyniesie na kanapę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.10.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 12.10.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) powoli coś się robi, ale pogoda nie zachęca ... a u nas zostało jeszcze trochę pracy na zewnątrz; najważniejsze zrobione, czyli kostka wokół domu i chodniczek do bramki w salonie trochę ogrodowo, na tym czasem jak znalazł i oczywiście nie omieszkam dodać, że wszyscy teraz żyjemy szaleństwem Luśki, która nie daje się nudzić, urozmaica wieczory i nie tylko Edytowane 12 Października 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.10.2015 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 [ATTACH=CONFIG]333897[/ATTACH] Piękna podłoga w salonie i oczywiście nie omieszkam dodać, że wszyscy teraz żyjemy szaleństwem Luśki, która nie daje się nudzić, urozmaica wieczory i nie tylko [ATTACH=CONFIG]333898[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]333899[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]333901[/ATTACH] Trzeba Luśkę z naszym Małym Cholerą spiknąć, oj by się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 13.10.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Wkońcu pokazałaś wnętrze:)Ślicznie u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.10.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Izo pięknie u Was :)A Koteczek przecudaśny !!!!! Schrupałabym Kostka mega i dom wygląda już tak pięknie od furtki Gratuluje! A jak się mieszka , powiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 22.10.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Kostka na podwórku wygląda rewelacyjnie a kotek przecudny taki do głaskania w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 26.10.2015 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 witam się po długiej przerwie, fajnie, że podoba Wam się moje królestwo...cisza, spokój, sielsko i anielsko mieszka nam się cudownie, co prawda brakuje jeszcze co nieco ale nic to , powoli uzupełni się braki Luśka szaleje, wczoraj dała do wiwatu ...tak jak przewidziałaś Aniqa przyniosła w zębach małą zdobycz, było strachu jak ją wypuściła i gonitwa po przedpokoju za myszką pozdrawiam gorąco, biegnę do Was poczytać co nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.10.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 tak myślałam ,że do tego dojdzie !:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 26.10.2015 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 ubaw był niezły... mąż łapał z Luśką mysz a ja stałam na fotelu, jakby mnie niby mysz miała pożreć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 26.10.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 buhahhahhha no to sobie wyobrażam jak było wesoło!!!!!!!!!!:rotfl: hahhahahhha ja się mysz nie boję , ale tesciowa tak i nieraz jesienią był pisk w domu ! hahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 28.10.2015 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 dziewczyny jakich listew użyłyście po wykończenia podłóg ? ja myślę, że salon i przedpokój wyłożymy takimi nie wiem tylko jaki wzór wybrać, ale pewnie jeden z prostszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.11.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Iza ja mam zwykłe niskie takie jak to do paneli się kupuje , ale uwielbiam takie drewniane , proste i biaaałe Śliczne są tylko nie będziesz potrzebowała jakiś wcięc na kabelki w razie czego mieć? Ja mam takie z tworzywa i mam miejsce jakbym chciałą kiedyć nie wiem jakieś kable w nich schować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 28.11.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Puk puk... Co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.11.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 dziewczyny jakich listew użyłyście po wykończenia podłóg ? ja myślę, że salon i przedpokój wyłożymy takimi [ATTACH=CONFIG]335434[/ATTACH] nie wiem tylko jaki wzór wybrać, ale pewnie jeden z prostszych U nas będą białe, proste 12 cm wysokości identyczne w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.11.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Izo co tak ucichlo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 01.12.2015 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 (edytowane) jestem jestem ... trochę zaniedbałam forum ale już nadrabiam .... mieszkamy sobie w nowym domku; cieplutko jest bardzo... nawet za ciepło, w sypialni zakręcam grzejnik bo w nocy trzeba się rozkopywać upajamy się przestrzenią i cały czas jeszcze do mnie nie dociera, że w takim krótkim czasie ,,marzenie stało się ciałem " zbliżają się pierwsze święta w nowym gniazdku; i zastanawiam się jak zabezpieczyć i umocować choinkę przed Luśką, żeby przetrwała czas Świąt ........jakieś pomysły ........czekam na propozycje miałam trochę przejść z koteczką ....nie sądziłam, że przy wymianie zębów z mlecznych na stałe mogą być takie problemy; skończyło się na zastrzykach teraz jest już wszystko oki i mam nadzieję, że już to za nami ...że wszystkie mleczaki wypadły kociary ...a jak z waszymi pupilami; miały takie przejścia, że trzeba było usuwać mleczne zęby u weterynarza ? Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.12.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 jestem jestem ... trochę zaniedbałam forum ale już nadrabiam .... mieszkamy sobie w nowym domku; cieplutko jest bardzo... nawet za ciepło, w sypialni zakręcam grzejnik bo w nocy trzeba się rozkopywać upajamy się przestrzenią i cały czas jeszcze do mnie nie dociera, że w takim krótkim czasie ,,marzenie stało się ciałem " No to dołączyłaś do grona szczęśliwców j kociary ...a jak z waszymi pupilami; miały takie przejścia, że trzeba było usuwać mleczne zęby u weterynarza ? Tak, jeden mój pers miał usuwanego mleczaka u weterynarza, bo już szły stałe zęby, a ten jeden jeszcze siedział i było zagrożenie krzywym zgryzem, a to wystawowiec więc trzeba było interweniować. Ale wszystko ok, bez komplikacji się odbyło. Nowe ząbki urosły piękne, równiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.12.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 no w końcu ! jest ! żyje ! ;) ja nie mam kota:P tylko męża hehehe no i latorośl też mam hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts