Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mieszkamy i dobrze się mamy.... Luśka skradła nasze serca, jest w centrum zainteresowań naszych i wszystkich znajomych.... ma charakterek jak każdy kot, zaczyna strzelać fochy:p ale i tak ją uwielbiam :hug:

mięciutka, milutka tylko do głaskania i przytulania

Ile miesięcy ma Lusia ? Ja najbardziej boję się wypadającej sierści ,moja dalmatynka bardzo dużo gubiła i wiem co to znaczy:rolleyes:

Luśka 1 grudnia skończyła 6 miesięcy, rasa brytyjska krótkowłosa... nie ma długiej sierści; czeszę ją dwa - trzy razy w tygodniu i nie wyczesuję dużo sierści, są to raczej małe ilości; w domu też nie ma problemu z sierścią, przynajmniej na razie nigdzie jej nie znajduję :rolleyes:

To dobrze,na pewno bardzo ważne jest odpowiednie żywienie.Bardzo zazdroszczę Ci cudownej Luśki:yes:

powoli coś się robi, ale pogoda nie zachęca ... a u nas zostało jeszcze trochę pracy na zewnątrz; najważniejsze zrobione, czyli kostka wokół domu i chodniczek do bramki [ATTACH=CONFIG]333896[/ATTACH] :rolleyes:

w salonie trochę ogrodowo, na tym czasem jak znalazł [ATTACH=CONFIG]333897[/ATTACH]

i oczywiście nie omieszkam dodać, że wszyscy teraz żyjemy szaleństwem Luśki, która nie daje się nudzić, urozmaica wieczory i nie tylko

[ATTACH=CONFIG]333898[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]333899[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]333901[/ATTACH]

Kochana, u nas regularnie od roku fotele ogrodowe w salonie :)

A Lusia cudna!

Moje koty też dają wiele radochy. To jest Martini - mój kocur. Duży, czarny leniwiec :)

IMG_20151011_165536.jpg

czeszę ją dwa - trzy razy w tygodniu i nie wyczesuję dużo sierści, są to raczej małe ilości; w domu też nie ma problemu z sierścią, przynajmniej na razie nigdzie jej nie znajduję :rolleyes:

Im więcej zostanie na szczotce, tym mniej będzie fruwało po domu :)

Mizianki dla Lusi :)

[ATTACH=CONFIG]340171[/ATTACH]

Ale cudny, jak wypastowany :)

moja córka szaleje w swoim pokoju...przesyłam najnowsze zmiany

[ATTACH=CONFIG]340218[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]340219[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]340220[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]340221[/ATTACH]

stolik zrobiony z palet przez jej chłopaka; ...prawda że fajny :)

super pokój, sama bym chętnie w takim pomieszkała