Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pierwsze Święta w nowym domu

[ATTACH=CONFIG]341515[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341516[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341517[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341520[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341518[/ATTACH]

atmosfera wigilijnego wieczoru ... cudowna :)

a czy mogłabym zobaczyć zdjęcie tej części z kanapą?

ile tam mijesca zostało po rozłożeniu takiego stołu?

a czy mogłabym zobaczyć zdjęcie tej części z kanapą?

ile tam mijesca zostało po rozłożeniu takiego stołu?

Witam w Nowym Roku :D

prosiłaś o zdjęcia z salonu 12463736_1058280407567832_1665351433_n.jpg ...nie jest to bardzo duży salon, my trochę zmieniliśmy projekt; kosztem salonu mam dużą szafę wnękową w przedpokoju, ale dla nas to rozwiązanie jest super; na wigilii miałam 16 osób i wszyscy z powodzeniem się zmieścili przy stole ( stół długości 3,60 m) uważam, że przestrzeni jak na tego typu domek jest dużo:yes:

Witam w Nowym Roku :D

prosiłaś o zdjęcia z salonu [ATTACH=CONFIG]341827[/ATTACH] ...nie jest to bardzo duży salon, my trochę zmieniliśmy projekt; kosztem salonu mam dużą szafę wnękową w przedpokoju, ale dla nas to rozwiązanie jest super; na wigilii miałam 16 osób i wszyscy z powodzeniem się zmieścili przy stole ( stół długości 3,60 m) uważam, że przestrzeni jak na tego typu domek jest dużo:yes:

dziękuję za foto

wybrałam się na zakupy do Ikei...więc trochę się pochwalę :D

kupiłam m in.piękne szafki do sypialni 12483843_1057900547605818_758479754_n.jpg 12512074_1063055880423618_1426773833_n.jpg,

stolik pod lustro i sofę do pokoju córki 12483567_1058430877552785_137503886_n.jpg 12459823_1058430854219454_909335581_n.jpg

i oczywiście nie mogłam się oprzeć kilku drobiazgom np. 12476310_1057900577605815_934463148_n.jpg

spędziłam pół dnia w sklepie i nadal czuję niedosyt, pewnie gdybym miała Ikeę pod ręką to już bym znowu tam była ;)

dzięki...Lusię poprzytulam :yes:

przez okres Świąt bardzo się nie interesowała choinką; za to później przechodziła samą siebie; wchodziła prawie a sam czubek, a jakie było zadowolenie :wiggle: ....nie powiem, żeby to był przyjemny widok, spustoszenie totalne ale tłumaczyłam sobie,,niech się i ona pocieszy świętami "

wytrzymałam do piątku i rozebrałam drzewko...oczywiście z Luśki pomocą,

mam nadzieję, że z wiekiem spoważnieje i już nie będzie tak głupieć ;)

uwielbiamy ją ... jest cudowna :hug:

dzięki...Lusię poprzytulam :yes:

przez okres Świąt bardzo się nie interesowała choinką; za to później przechodziła samą siebie; wchodziła prawie a sam czubek, a jakie było zadowolenie :wiggle: ....nie powiem, żeby to był przyjemny widok, spustoszenie totalne ale tłumaczyłam sobie,,niech się i ona pocieszy świętami "

wytrzymałam do piątku i rozebrałam drzewko...oczywiście z Luśki pomocą,

mam nadzieję, że z wiekiem spoważnieje i już nie będzie tak głupieć ;)

uwielbiamy ją ... jest cudowna :hug:

Tak jak wszyscy mówią kociak to jak dziecko, po prostu wszystko mu wolno:rotfl:Mimo wszystko zazdroszczę:yes:

• 2 weeks później...

widać, ze Wasza Luśka to taka sama mała cholera jak nasz Boczek- labrador :cool:

dziś doszłam do wniosku,że dużo mu uchodzi na sucho bo słodkie miny ma opanowane do perfekcji :)

ale fajnie że już mieszkacie, u nas w domu tak zimno, mokro jeszcze, gaz mamy mieć dopiero za pół roku więc nie mamy jak grzać :(

ale ja już wybieram płytki i meble kuchenne :D

• 3 weeks później...
ścianki kolankowej też nie podnosiliście?

naszym założeniem był dom parterowy bez zamieszkałego poddasza, szukaliśmy wiec takiego projektu, który spełniałby te wymagania bez dużej ilości przeróbek...ścianki kolankowej nie robiliśmy, strych jest strychem w pełni wykorzystanym na tzw rzeczy ,,niepotrzebne" ;)