aniqa1982 28.12.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Pięknie Izo u Was:) Czuć to ciepło rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 28.12.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Witam stoliczek z palet u córci superr wygląda zdjęcia świątecznego stołu śliczne podziwiam za pomysł i wyobraźnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.12.2015 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 dzięki za miłe słowa ...pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 29.12.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 pierwsze Święta w nowym domu [ATTACH=CONFIG]341515[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341516[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341517[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341520[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341518[/ATTACH] atmosfera wigilijnego wieczoru ... cudowna Nawet spory stół się zmieścił super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 29.12.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 pierwsze Święta w nowym domu [ATTACH=CONFIG]341515[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341516[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341517[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341520[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341518[/ATTACH] atmosfera wigilijnego wieczoru ... cudowna a czy mogłabym zobaczyć zdjęcie tej części z kanapą? ile tam mijesca zostało po rozłożeniu takiego stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.01.2016 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 a czy mogłabym zobaczyć zdjęcie tej części z kanapą? ile tam mijesca zostało po rozłożeniu takiego stołu? Witam w Nowym Roku prosiłaś o zdjęcia z salonu ...nie jest to bardzo duży salon, my trochę zmieniliśmy projekt; kosztem salonu mam dużą szafę wnękową w przedpokoju, ale dla nas to rozwiązanie jest super; na wigilii miałam 16 osób i wszyscy z powodzeniem się zmieścili przy stole ( stół długości 3,60 m) uważam, że przestrzeni jak na tego typu domek jest dużo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 03.01.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Witam w Nowym Roku prosiłaś o zdjęcia z salonu [ATTACH=CONFIG]341827[/ATTACH] ...nie jest to bardzo duży salon, my trochę zmieniliśmy projekt; kosztem salonu mam dużą szafę wnękową w przedpokoju, ale dla nas to rozwiązanie jest super; na wigilii miałam 16 osób i wszyscy z powodzeniem się zmieścili przy stole ( stół długości 3,60 m) uważam, że przestrzeni jak na tego typu domek jest dużo:yes: dziękuję za foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 10.01.2016 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 wybrałam się na zakupy do Ikei...więc trochę się pochwalę kupiłam m in.piękne szafki do sypialni , stolik pod lustro i sofę do pokoju córki i oczywiście nie mogłam się oprzeć kilku drobiazgom np. spędziłam pół dnia w sklepie i nadal czuję niedosyt, pewnie gdybym miała Ikeę pod ręką to już bym znowu tam była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.01.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Zakupy udane,u nas też najbliższa ikea dopiero w Jankach;) Zapytam jak Lusia potraktowala waszą choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 11.01.2016 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 dzięki...Lusię poprzytulam przez okres Świąt bardzo się nie interesowała choinką; za to później przechodziła samą siebie; wchodziła prawie a sam czubek, a jakie było zadowolenie ....nie powiem, żeby to był przyjemny widok, spustoszenie totalne ale tłumaczyłam sobie,,niech się i ona pocieszy świętami " wytrzymałam do piątku i rozebrałam drzewko...oczywiście z Luśki pomocą, mam nadzieję, że z wiekiem spoważnieje i już nie będzie tak głupieć uwielbiamy ją ... jest cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 11.01.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Gratuluję zakupu super wszystko A najbardziej to mi się podobają szafki do sypialni są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.01.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 dzięki...Lusię poprzytulam przez okres Świąt bardzo się nie interesowała choinką; za to później przechodziła samą siebie; wchodziła prawie a sam czubek, a jakie było zadowolenie ....nie powiem, żeby to był przyjemny widok, spustoszenie totalne ale tłumaczyłam sobie,,niech się i ona pocieszy świętami " wytrzymałam do piątku i rozebrałam drzewko...oczywiście z Luśki pomocą, mam nadzieję, że z wiekiem spoważnieje i już nie będzie tak głupieć uwielbiamy ją ... jest cudowna Tak jak wszyscy mówią kociak to jak dziecko, po prostu wszystko mu wolno:rotfl:Mimo wszystko zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 24.01.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 widać, ze Wasza Luśka to taka sama mała cholera jak nasz Boczek- labrador dziś doszłam do wniosku,że dużo mu uchodzi na sucho bo słodkie miny ma opanowane do perfekcji ale fajnie że już mieszkacie, u nas w domu tak zimno, mokro jeszcze, gaz mamy mieć dopiero za pół roku więc nie mamy jak grzać ale ja już wybieram płytki i meble kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.02.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 To tak jak ja mam pieska , w tej chwili 3 miesiące ma. Taki mały pierdek:) Ciekawski jak dziecko,słodziak niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 19.02.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Izolda ja mam pytanie jaki macie kąt nachylenia dachu, bo nie mogę odnaleźć takiej informacji u ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 19.02.2016 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Izolda ja mam pytanie jaki macie kąt nachylenia dachu, bo nie mogę odnaleźć takiej informacji u ciebie ? kąt nachylenia dachu zmieniliśmy w projekcie na 30 stopni ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 19.02.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 kąt nachylenia dachu zmieniliśmy w projekcie na 30 stopni ...pozdrawiam dzięki moim zdaniem optymalnie dla tego domku, fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 19.02.2016 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 dzięki moim zdaniem optymalnie dla tego domku, fajnie wygląda też mi się tak wydaje...coraz większe nachylenie i tym samym delikatne podwyższenie domu zaburza już jego pierwotny wizerunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 19.02.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 też mi się tak wydaje...coraz większe nachylenie i tym samym delikatne podwyższenie domu zaburza już jego pierwotny wizerunek ścianki kolankowej też nie podnosiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 20.02.2016 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 ścianki kolankowej też nie podnosiliście? naszym założeniem był dom parterowy bez zamieszkałego poddasza, szukaliśmy wiec takiego projektu, który spełniałby te wymagania bez dużej ilości przeróbek...ścianki kolankowej nie robiliśmy, strych jest strychem w pełni wykorzystanym na tzw rzeczy ,,niepotrzebne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts