Nas Troje 20.02.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 naszym założeniem był dom parterowy bez zamieszkałego poddasza, szukaliśmy wiec takiego projektu, który spełniałby te wymagania bez dużej ilości przeróbek...ścianki kolankowej nie robiliśmy, strych jest strychem w pełni wykorzystanym na tzw rzeczy ,,niepotrzebne" Też taki mam plan, dom ma być mały, przytulny i tniemy koszty więc poddasze tylko jako strych na małe graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.03.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 dzięki...Lusię poprzytulam przez okres Świąt bardzo się nie interesowała choinką; za to później przechodziła samą siebie; wchodziła prawie a sam czubek, a jakie było zadowolenie ....nie powiem, żeby to był przyjemny widok, spustoszenie totalne ale tłumaczyłam sobie,,niech się i ona pocieszy świętami " wytrzymałam do piątku i rozebrałam drzewko...oczywiście z Luśki pomocą, mam nadzieję, że z wiekiem spoważnieje i już nie będzie tak głupieć uwielbiamy ją ... jest cudowna Idą następne święta, nowe ozdoby - ciekawe jak na to Lusia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 05.03.2016 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 (edytowane) powiem tak... Luśka interesuje się wszystkim, każda nowa rzecz jest przez nią zauważona, obwąchana...podrapana; to ostatnie denerwuje mnie najbardziej:lol2: ma swoje trzy drapaki a kiedy pojawiły się krzesła w salonie to na każdym musiała poostrzyć swoje pazurki jednak co by nie mówić jest najukochańszym kotem i nie wyobrażamy sobie naszego domu bez niej ...na galerii ze zdjęciami jedna ramka poświęcona jest tylko Luśce jeśli chodzi o ozdoby świąteczne to jeszcze ich nie ma ale i tak wszystko będzie wybaczone Edytowane 5 Marca 2016 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 05.03.2016 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 a już jak się pojawiłam na forum to wkleję kilka zdjęć z salonu, zaczyna powoli przypominać ten który sobie wymarzyłam :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.03.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 powiem tak... Luśka interesuje się wszystkim, każda nowa rzecz jest przez nią zauważona, obwąchana...podrapana; to ostatnie denerwuje mnie najbardziej:lol2: ma swoje trzy drapaki a kiedy pojawiły się krzesła w salonie to na każdym musiała poostrzyć swoje pazurki jednak co by nie mówić jest najukochańszym kotem i nie wyobrażamy sobie naszego domu bez niej ...na galerii ze zdjęciami jedna ramka poświęcona jest tylko Luśce [ATTACH=CONFIG]348954[/ATTACH] jeśli chodzi o ozdoby świąteczne to jeszcze ich nie ma ale i tak wszystko będzie wybaczone A obcinasz jej pazurki?? [ATTACH=CONFIG]348960[/ATTACH] :rotfl::rotfl: Zabiłaś mnie tym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 06.03.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Izo kotek jest mega:yes:Widzę że macie już stół...u nas wciąż go brak:) Czyżby w tv leciały "miodowe lata":D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 06.03.2016 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) A obcinasz jej pazurki?? Zabiłaś mnie tym zdjęciem właśnie nie obcinam, sama nie wiem co robić ...mój weterynarz mówi, że jak obetnę to jeszcze bardziej będzie drapać żeby sobie ostrzyć a ty co sądzisz na ten temat ? a pro po tego zdjęcia , to tak Luska szafkę pełną jedzenia posiada a często jest tak ze nic jej nie smakuje...wybredna dama .... mąż się śmieje, że cały dzień przegłodzić to wszystko będzie smakować Edytowane 6 Marca 2016 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 06.03.2016 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Izo kotek jest mega:yes: Widzę że macie już stół...u nas wciąż go brak:) Czyżby w tv leciały "miodowe lata":D Pozdrawiam miodowe lata ....syn jak wraca z wa-wy ze studiów na weekend to relaksuje się przy tym serialu; najlepsze są stare odcinki:D:D:D widziałam Mari, że u Ciebie to się dzieje ostatnio...duże zmiany ....pięknie i przytulnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.03.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 właśnie nie obcinam, sama nie wiem co robić ...mój weterynarz mówi, że jak obetnę to jeszcze bardziej będzie drapać żeby sobie ostrzyć a ty co sądzisz na ten temat ? Zmień weta "uwielbiam" wetów, którzy ludziom kity wciskają Mam koty od 17 lat, zawsze, regularnie co 2 tygodnie obcinam pazurki na przednich łapach i w razie potrzeby na tylnych. Może właśnie dlatego nie mam w domu nic poniszczone. Kotów rasowych nie wpuszczono by na wystawę bez obciętych pazurków. a pro po tego zdjęcia , to tak Luska szafkę pełną jedzenia posiada a często jest tak ze nic jej nie smakuje...wybredna dama .... mąż się śmieje, że cały dzień przegłodzić to wszystko będzie smakować Hahahaha Gdyby to był pies, powiedziałabym, ze syndrom jedynaka, wtedy najlepszym lekarstwem jest drugi pies. Ale u kotów to tak nie działa. 5 kotów w domu i każdy co innego lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 06.03.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Masz bardzo ładne lampy; a kot pilnujący puszek the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.03.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Salon już coraz pełniejszy i piekniejszy A Lusia jak zwykle przepiekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 08.03.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Witam bardzo ładnie u ciebie w salonie stół super się prezentuje tak jak i piękny zegar na ścianie no i Luśka prze kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 10.03.2016 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 (edytowane) cieszę się, że podoba wam się mój salon....lampy kupiliśmy z mężem w Agacie tak na szybko przed Wigilią, powiem szczerze nie były to te które planowałam wcześniej ale nie dało się skompletować trzech w tak krótkim czasie dwie lampy nad stołem są mniejsze, natomiast lampa nad kanapą ma większą średnicę i daje niesamowity efekt kiedy się użyje ściemniacza ...wygląda jak księżyc w pełni blisko horyzontu A Luśka jest jak nasze trzecie dziecko, trochę za dużo jej pozwalamy, czasami ,,dosłownie " wchodzi nam nam na głowę, ale nie da się jej nie uwielbiać pewnie powiecie, że zwariowałam Edytowane 10 Marca 2016 przez Izolda69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 12.03.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Być może gdzies już masz napisane, ale nie chce mi się wertować każdej strony,ile czasu zajęło Wam od rozpoczęcia budowy do SSZ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.03.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 pewnie powiecie, że zwariowałam Ja tak nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 12.03.2016 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Ja tak nie powiem A ja mogę jeżeli bardzo zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 13.03.2016 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Być może gdzies już masz napisane, ale nie chce mi się wertować każdej strony, ile czasu zajęło Wam od rozpoczęcia budowy do SSZ? dzięki fundamenty zalane 23 października, chudziak 26 lutego ...okna wstawiliśmy 28 kwietnia Pogoda cały czas bardzo nam sprzyjała, EKIPA SOLIDNA i nie było przestojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 13.03.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 fundamenty zalane 23 października, chudziak 26 lutego ...okna wstawiliśmy 28 kwietnia Pogoda cały czas bardzo nam sprzyjała, EKIPA SOLIDNA i nie było przestojów Migiem to poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.03.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Witaj Izo:)Widzę że w kuchni masz szafki podświetlane...panelem czy lampki?? Jak tam prace warzywnicze:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 27.03.2016 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 a już jak się pojawiłam na forum to wkleję kilka zdjęć z salonu, zaczyna powoli przypominać ten który sobie wymarzyłam [ATTACH=CONFIG]348957[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]348958[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]348959[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]348960[/ATTACH] :rotfl::rotfl: Salonik bardzo przytulny,ale Luśka wszystko przebija,cudna jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts