anulla1986 22.09.2016 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Patrząc na twój ogród wogóle nie widać jesieni pięknie wszystko kwitnie A drewutnia masz zdolnego tego swojego mężatego wygląda tak profesjonalnie zrobiona że okłony dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werna88 24.09.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 :Jestem tu nowa,mam kilka pytań:Powiedzcie jakie koszty ponieśliście przy budowie ile was wniosły formalność i ogólnie koszt budowy.może masz gdzieś zapisane poszczególne etapy robot jak np Mari.Czy budowaliście kosztem gospodarczym czy przez firmę? dodam tylko ze ja już mam projekt zrobiony wraz ze zmianami ,czekam na pozwolenie na budowę .:no:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 04.10.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 ,czekam na pozwolenie na budowę .:no:bye: To już niedługo będziecie zaczynać z fundamentami...życzę powodzenia i wytrwania.... Koniecznie załóż dziennik będziemy kibicować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 04.10.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Izo pięknie u Ciebie...aksamitki ślicznie wyglądaja; takie bujne:) Mnie jak zwykle podoba się róża...cudeńko. Pochwal męża za drewutnię bo naprawdę wygląda imponująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.10.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a jeszcze się pochwalę, bo mąż się obrazi, że nic nie wspomniałam .... pojawiła się nowa przestrzeń do zagospodarowania - dzieło mego lubego drewutnia zwana również komórką; jedna część na narzędzia, rowery itp, a druga część na opał [ATTACH=CONFIG]368104[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]368101[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]368102[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]368103[/ATTACH] Luśka pomagała przy odwodnieniu [ATTACH=CONFIG]368105[/ATTACH] Powiedz mężowi że pełna profeska, super drewutnia, a jeszcze Luśka zrobiła odbiór to nie ma bata we wsi Mizianki dołączam dla Lusi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.10.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Izo drewutnia rewelacyjna!!! A ogród zachwyca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werna88 06.10.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 To już niedługo będziecie zaczynać z fundamentami...życzę powodzenia i wytrwania.... Koniecznie załóż dziennik będziemy kibicować. Pozdrawiam z tym zaczęciem to nie tak szybko , jak dostane pozwolenie to skladam wszystkie papierky do banku o kredyt (tu pani powiedzila ze sie czeka ok 1-2 mce na rozpatrzenie ), i dopiero potem cos sie ruszy,ekipe ktora mamy wybrana maja termin dopiero na wiosne .to przez zime zgromadzilibysmy materialy dziennik zaloze jak zaczne sie cos dziac dzieki za kibicowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 10.10.2016 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 z tym zaczęciem to nie tak szybko , jak dostane pozwolenie to skladam wszystkie papierky do banku o kredyt (tu pani powiedzila ze sie czeka ok 1-2 mce na rozpatrzenie ), i dopiero potem cos sie ruszy,ekipe ktora mamy wybrana maja termin dopiero na wiosne .to przez zime zgromadzilibysmy materialy dziennik zaloze jak zaczne sie cos dziac dzieki za kibicowanie :) witam wysłałam Ci prywatną wiadomość .....gratuluję wyboru TRZYMAM KCIUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 10.10.2016 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 dziewczynki dzięki za miłe słowa....mężowi oczywiście przekazałam wasze chwalby .....urósł w piórka ale co by nie mówić ...wyszła mu ta drewutnia ...też go pochwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.01.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Kolejny wątek , który wygasł . Mnie tez chwilę nie było i widzę , ze kilka koleżanek zniknęło .. Co nowego Izo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 06.04.2017 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Halo jest tu ktos?? Iza co tak zamilkłaś?? Pokaż nam zdjęcia ogrodu ...w tamtym roku tak pieknie miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.04.2017 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 No właśnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.04.2017 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 No właśnie ! No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.08.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Kochana mamy nadzieję , że wszystko u Ciebie w porządku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts