Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:Jestem tu nowa,mam kilka pytań:

Powiedzcie jakie koszty ponieśliście przy budowie ile was wniosły formalność i ogólnie koszt budowy.

może masz gdzieś zapisane poszczególne etapy robot jak np Mari.Czy budowaliście kosztem gospodarczym czy przez firmę?

dodam tylko ze ja już mam projekt zrobiony wraz ze zmianami ,czekam na pozwolenie na budowę .:no:bye:

• 2 weeks później...
a jeszcze się pochwalę, bo mąż się obrazi, że nic nie wspomniałam .... pojawiła się nowa przestrzeń do zagospodarowania - dzieło mego lubego drewutnia zwana również komórką; jedna część na narzędzia, rowery itp, a druga część na opał

[ATTACH=CONFIG]368104[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]368101[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]368102[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]368103[/ATTACH]

Luśka pomagała przy odwodnieniu [ATTACH=CONFIG]368105[/ATTACH]

Powiedz mężowi że pełna profeska, super drewutnia, a jeszcze Luśka zrobiła odbiór to nie ma bata we wsi :)

Mizianki dołączam dla Lusi oczywiście :)

To już niedługo będziecie zaczynać z fundamentami...życzę powodzenia i wytrwania....:lol2:

Koniecznie załóż dziennik będziemy kibicować.

Pozdrawiam

z tym zaczęciem to nie tak szybko , jak dostane pozwolenie to skladam wszystkie papierky do banku o kredyt (tu pani powiedzila ze sie czeka ok 1-2 mce na rozpatrzenie ), i dopiero potem cos sie ruszy,ekipe ktora mamy wybrana maja termin dopiero na wiosne .to przez zime zgromadzilibysmy materialy :)

dziennik zaloze jak zaczne sie cos dziac :)

dzieki za kibicowanie :):)

z tym zaczęciem to nie tak szybko , jak dostane pozwolenie to skladam wszystkie papierky do banku o kredyt (tu pani powiedzila ze sie czeka ok 1-2 mce na rozpatrzenie ), i dopiero potem cos sie ruszy,ekipe ktora mamy wybrana maja termin dopiero na wiosne .to przez zime zgromadzilibysmy materialy :)

dziennik zaloze jak zaczne sie cos dziac :)

dzieki za kibicowanie :):)

witam

wysłałam Ci prywatną wiadomość .....gratuluję wyboru :rolleyes:

TRZYMAM KCIUKI

• 3 months później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...