Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aaaa....

My nie mamy...my nawet nie mamy w projekcie takiej dużej ilości szafek zaprojektowanych...

Szafki w kuchni kończą się u nas na równi z tą scianka po prawej stronie...zdjęcie powyżej ją przedstawia:P

moim zdaniem jest ta ścianka nie potrzebna i będzie to troszke dziwnie wyglądało...ale do was decyzja należy

A będziecie robic na korytarzu drzwi ??

My zlikwidowaliśmy....

Z drzwiami bardzo dobry ruch...

Mebli jeszcze nie mamy...dopiero we wakacje będziemy zamawiać u stolarza... Meble będą proste w odcieniu brązu nie wiem tylko czy ciemny kolor czy jasny...coś podobnego do zdjęcia poniżej albo do dziennika Toli "Dom Toli" (zreszta wnętrza będą też podobne )

http://i1.fmix.pl/fmi593/5d7bfb170028231f531eeb83

Mari, bardzo ładne mebelki, ja jednak myślę o jasnej kuchni, teraz mam meble dębowe ciemne, więc potrzebuję odmiany

będzie to coś w tym stylu

[ATTACH=CONFIG]247763[/ATTACH]

zlew będzie narożny...może coś takiego ?

[ATTACH=CONFIG]247770[/ATTACH]

Łaaaał , piękna ta kuchnia :rolleyes:

Nam narożny zlew odradził stolarz i będzie jednokomorowy z młynkiem i ociekaczem niedużym. Ale tak usytuowany , żeby okno otworzyć do myica ewentualnie ;) Miał byc z granitu ,ale chyba będzie stalowy ale z powłoką taką inną jak ma np FRANKE taką chropowatą. Mam w domu i jestem zadowolona. Meble jaśniutkie chcemy, białe lub beżowe z ciut ciemniejszym blatem . Chciałam białe z czarnym , ale do niczego mi nie będzie to pasowało...Tej ścianki też nie robliliśmy. U nas meble skończą się ok 1 m do ścianki w kuchni (tej od wiatrołapu) wyrównaliśmy sobie też wiatrołap ze ścianą w korytarzu. Garderoba jest w sypialni-nasza. We wiatrołapie będzie szafa duża.

U nas dzisiaj kończą układać podłogę w łazience, od jutra korytarz :D:lol2: Meble kuchenne będą końcem marca, początkiem kwietnia :wiggle:

Edytowane przez aniqa1982

Ania, a dlaczego stolarz odradzał wam zlew narożny ?

:confused:

dziewczyny pomóżcie mi w wyborze okien , mąż mnie goni z wyborem, a ja w pośpiechu

już sama nie wiem na jakie się zdecydować; na pewno drewniane,

:eek: i dalej nie wiem , na zewnątrz kolor, od środka białe ?

Edytowane przez Izolda69

Co do okien to nie wiem czy doradzę.

My okna braliśmy pod kolor do dachu. Dach mamy czarny wiec na zewnątrz okna wypadało aby były ciemne i tak też jest. Mamy kolor dąb bagienny-piekne:)

A wewnątrz aby nie pomniejszać pomieszczeń pozostałam przy białych.

My mamy okna plastikowe , 2 szybowe. Chcieliśmy drewniane ale za drewniane musielibyśmy 2 razy tyle zapłacić. I zostaliśmy przy plastikowych ...przez tą nieszczęsną kasę:mad: