Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

róże w ogrodzie nad jeziorem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 713
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

myślałam, cały czas myślę, ... w dzień myślę a w nocy to wszystko mi się śni , masakra :mad:

dzisiejszej nocy urządzałam kuchnie, parę dni temu wybierałam drzwi wejściowe :lol2::lol2::lol2:

a elewacja ... myślę o czymś jasnym , ... jasny odcień beżu :confused:

np.

ca8b7dafb4.jpg

Edytowane przez Izolda69

• 2 weeks później...

Nigdy nie brałam pod uwage takiego rozwiazania...u Ciebie na tej dłuższej ścianie(od strony salonu) będzie stać lodówka a na ścianie(od strony wiatrołapu) reszta mebli tak??

Fajny sposób...Bo u mnie to meble po jednej i po drugiej stronie będą na tą samą długość i się zastanawiam jak zrobic mini barek...na 2 miejsca...he he

Wiem że ciężko będzie:lol2: ale w takim rozwiązaniu jak zapodałaś na rysunku to już będzie można cos kombinować...

A powiedz mi jeszcze okap to jak będziecie miec podłączony...do jakiegos wylotu?? Bo my nie pomyśleliśmy i wszystkie te opary będą spowrotem do kuchni szły;/

Mari jak patrzysz na moje zdjęcie to po lewej stronie jest wiatrołap, tylko nie wrysowana jest ścianka zasłaniająca lodówkę od strony salonu {u ciebie jest chyba odbicie lustrzane, nie wiem czy dobrze pamiętam )

nie mam zdjęcia lewej strony z innego ujęcia, ale będzie tam stała lodówka, słupek z piekarnikiem i kuchenką mikrofalową i zmieści się jeszcze wąska szafka wisząca, po prawej stronie muszę z projektantem coś zmienić , za bardzo wysunął się w stronę salonu

a okap ... w stropie będzie wywiercany otwór na wyciąg

trochę psuje mi wszystko ten podciąg , który jest pod sufitem w kuchni, ale niestety z tym już nic nie da się zrobić , trochę go zamaskujemy sufitem podwieszanym :rolleyes: