michal13159 13.12.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 kto ma tę dachówke? i co może o niej powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 15.12.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) O mało jej nie kupiłem, zdecydowałem się jednak na inną ale nie ze względu na jakieś zastrzeżenia co do innovo 10 bo dachówka moim zdaniem bardzo fajna. Jak komuś pasuje któryś z dostępnych kolorów to myślę, że warto.W podobnej cenie jest jeszcze lepsza bogen reform c-11 - wykończenie powierzchni przynajmniej jeżeli chodzi o glazura antracyt identyczne, dachówki z tego samego zakładu w odróżnieniu od bogena innovo 12, który jest produkowany gdzie indziej. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez _olo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal13159 26.12.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 W podobnej cenie jest jeszcze lepsza bogen reform c-11 - wykończenie powierzchni przynajmniej jeżeli chodzi o glazura antracyt identyczne, dachówki z tego samego zakładu w odróżnieniu od bogena innovo 12, który jest produkowany gdzie indziej. tak w innym zakładzie 20 km dalej od Bogen czyli prawdopodobnie są robione z tej samej gliny i iłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts