filon-sredni 13.12.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Dzień dobry,zachorowałem na kredens secesyjny i go kupiłem. Mebel jest oczyszczony, ale... no właśnie - jest jedno ale - ma nieprzyjemny zapach. Mam wrażenie, że to zapach miejsca - magazynu - w którym stał. Planuję go pomalować na zielono - czy farba np. akrylowa coś zmieni? Czy raczej trzeba przeprowadzić przedtem zabiegi "odzapaszające" . Jeżeli tak, to która metoda byłaby najlepsza dla oczyszczonego z lakieru i wszelkiej farby mebla. Meble stoi u mnie pierwszy dzień. Czy może być tak, że zapach złapał przez niską temperaturę, a teraz w cieple drewno będzie dochodzić do siebie i ten zapach zmieniać? Dzięki za wszelkie rady i wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikka55 16.12.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Były takie wątki, może tutaj znajdziesz radę:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?148580-Brzydki-zapach-mebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts