gentoonx 17.12.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 nigdy na oczy nie widziałem pompy do cyrkulacji CWU, jest to dla mnie obcy temat, dlatego też trafiłem na to forum i dzięki niemu wogóle wiem co to jest a tak do rzeczy to google jako jeden z pierwszych wyników wyszukiawnia znalazło mi ten link który zamieściłem Nie o to chodzi czy widziałeś czy nie, ale o to że wskazałeś nie tę pompę, nie czytając do czego głównie jest przeznaczona. Nikt nie broni zakładać jej na instalacje grzewcze, tylko po co wydawać darmo więcej kasy na pompę z atestem higienicznym tylko po to żeby jej użyć do podłogówki. Alpha 2 - dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 17.12.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Papi kpiłeś już kocioł jeśli nie to przeczytaj to: http://czysteogrzewanie.pl/zakupy/ranking-kotlow-weglowych/ jeśli tak to też przeczytaj/ w pierwszej chwili pomyślełem że kolejne brednie na stronie sponsorowanej, ale po przeczytaniu ukierunkowałem się ku defro optima komfort 20KW ma co prawda moc mniejszą o 3KW od SASa którego chciałem kupić ale ma większą: - komorę załadowczą - pojemność wodną - masę własną - temperaturę roboczą jeszcze się nie zorientowałem ale chyba jest też droższy. W tym togodniu chciałem kupić graty do CO a tu kolejna niewiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 17.12.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 to jeszcze poczytaj o prawdziwych kotłach dolnego spalania a sąsiedzi nie będą nawet widzieli że palisz. (górniaki żeby było bezdymnie trzeba troszeczkę przerabiać)http://czysteogrzewanie.pl/warsztat/metody-spalania-wegla/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts