bisia 14.12.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 (edytowane) aktualnie mam do lampy na suficie normalny włącznik. A teraz chciałabym tutaj zamontować ściemniacz. I usłyszałam, że jak nie mam zera (a nie mam), to muszę przerabiać elektrykę. Czy istnieje ściemniacz, który tego zera nie potrzebuje? Edytowane 14 Grudnia 2013 przez bisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 15.12.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Zaraz zaraz..czyli rozumiem, że masz instalacje 2 przewodową, 2x1,5mm2 od rozdzielni przez puszkę do żyrandola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bisia 15.12.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Zaraz zaraz..czyli rozumiem, że masz instalacje 2 przewodową, 2x1,5mm2 od rozdzielni przez puszkę do żyrandola? szczerze mówiąc, to się na tym nie znam, ale ponoć zera tam nie ma. są 3 kable: niebieski, brązowy i zielono-żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 15.12.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 aktualnie mam do lampy na suficie normalny włącznik. ...Czy istnieje ściemniacz, który tego zera nie potrzebuje? Tak istnieje, np ZAMEL DIP-02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts