Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Maty grzewcze Thermoval - ile to kosztuje?

alicjag3

Recommended Posts

absolutna i chamska żenada, sorry panowie. W krajach wyżej rozwiniętych :evil: takie akcje skreślają człowieka .Trzeba było albo zignorować albo udzielić odpowiedzi bez sadystycznej masturbacji.

Aha, umiem sobie policzyć takie rzeczy.

A propos, umiecie upiec ciasto? zrobić sweter na drutach?

To też było w programie szkoły, do której chodziłam.

Podstawowej.

Dzięki koleżanko, która jesteś jedną z dwóch kulturalnych osób wypowiadających się w tym temacie (tak tak Panowie, to już jest kwestia podstawowej kultury czy poziomu).

Odpowiadając innym - nie sądzę aby mieli wiedzę o rzeczach, o których ja się na studiach uczyłam bo pewnie nawet nie wiedzą kto napisał "Zbrodnie i karę" albo nie znają nazwiska Haneke. Ja fizykę miałam w głębokim poważaniu ale nie ujmuję osobą, których to ona fascynuje.

Tak czy inaczej śmieszą mnie takie jak ładnie to koleżanka ujęła "sadystyczne masturbacje" bo widzę od razu wasze przepite twarze i grube żony, które już od lat są pewnie na wasze wdzięki obojętne. Jakież to trzeba mieć kompleksy i jak niewiele nosić w spodniach aby wyżywać się na ludziach na forum (bez pokazywania twarzy rzecz jasna).

P.S - liczyć umiem ale umiem też pisać i rozmawiać z innymi ludźmi

kiedyś zliczyłem koszty zmienne i o ile pamiętam to wyszło coś w okolicach 46 groszy

Alicja nie dziw się na taką reakcję jeśli nie chce ci się chwycić kalkulatora i sobie policzyć, nie ma tu żadnej wielkiej wiedzy tylko pomnożenie mocy i ceny. mysle, że wiekszość osób interpretuje to co napisał tak, że Ci się nie chce policzyć niech to zrobi ktoś inny

Odpowiadając innym - nie sądzę aby mieli wiedzę o rzeczach, o których ja się na studiach uczyłam bo pewnie nawet nie wiedzą kto napisał "Zbrodnie i karę" albo nie znają nazwiska Haneke. Ja fizykę miałam w głębokim poważaniu ale nie ujmuję osobą, których to ona fascynuje.

Jezeli juz tak podkreslasz naszą niewiedzę z zakresu literatury to przynajmniej pasowało napisać osobom, a nie osobą (chodzi o liczbę mnogą) lub osobie (w liczbie pojedynczej),

z kontekstu wypowiedzi chodzi raczej o klika osób.

Edytowane przez asolt

P.S - liczyć umiem ale umiem też pisać i rozmawiać z innymi ludźmi

Bardziej już się nie ośmieszaj i kompromituj.

Tak podstawową wiedzę ma 6-klasista w podstawówce. To tylko tabliczka mnożenia i minimalne podstawy z fizyki. Ale widać i to minimum to dla Ciebie wiedza z kosmosu. :(:confused: No, ale jaki magister taka wiedza. To smutne i przykre. Trochę pokory i samodzielności Pani "magister".

Idę pooglądać moją "grubą" żonę. :lol2::lol2::lol2:

trochę was poniosło panowie... Nie każdy musi się znać na prądzie i rozumieć zależność pomiędzy mocą, czasem pracy, itd. Więc się nie "wymandrzać" bo padło konkretne pytanie a wy chcecie pokazać koniecznie swoją wyższość.

Ps - zafascynowało mnie określenie "sadystyczna masturbacja" Wiele w życiu rzeczy próbowałem a tu proszę taka terra incognita. Aż się zastanawiam czy chcę wiedzieć.

...bo widzę od razu wasze przepite twarze i grube żony, które już od lat są pewnie na wasze wdzięki obojętne. ...

czyli reasumując:

człowiek bez wiedzy podstawowej = tzw "magister"

człowiek napakowany wiedzą wszelką ma przepitą twarz i grubą żonę, która nie zwraca na niego uwagi, w związku z tym musi się "sadystycznie masturbować"

sam nie wiem którym chciałbym być, gdyż w pierwszym określeniu sobie ubliżyłem, a drugim mnie opisano ;)

idę się napić bo masturbacja mnie odwodniła :lol2:

coulignon pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć