BrodowskiG 16.12.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 mnie tego nie uczyli ale jabłecznik robię bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark3k 16.12.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Na jabłecznik i dobrą kawkę idę do kawiarni. I sprzątać nie trzeba. Ps> U mnie 1kWh = 0,62 zł. Znowu przepłacam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 16.12.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 u mnie chyba 0,46zł w calodobowejps kawiarnia nie da tyle satysfakcji co zrobienie samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 16.12.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 u mnie chyba 0,46zł w calodobowej co to znaczy "chyba", swoje faktury liczę tak http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172206-pr%C4%85d-gaz-olej-w%C4%99giel-inne&p=6162525&viewfull=1#post6162525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicjag3 16.12.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 absolutna i chamska żenada, sorry panowie. W krajach wyżej rozwiniętych takie akcje skreślają człowieka .Trzeba było albo zignorować albo udzielić odpowiedzi bez sadystycznej masturbacji. Aha, umiem sobie policzyć takie rzeczy. A propos, umiecie upiec ciasto? zrobić sweter na drutach? To też było w programie szkoły, do której chodziłam. Podstawowej. Dzięki koleżanko, która jesteś jedną z dwóch kulturalnych osób wypowiadających się w tym temacie (tak tak Panowie, to już jest kwestia podstawowej kultury czy poziomu). Odpowiadając innym - nie sądzę aby mieli wiedzę o rzeczach, o których ja się na studiach uczyłam bo pewnie nawet nie wiedzą kto napisał "Zbrodnie i karę" albo nie znają nazwiska Haneke. Ja fizykę miałam w głębokim poważaniu ale nie ujmuję osobą, których to ona fascynuje. Tak czy inaczej śmieszą mnie takie jak ładnie to koleżanka ujęła "sadystyczne masturbacje" bo widzę od razu wasze przepite twarze i grube żony, które już od lat są pewnie na wasze wdzięki obojętne. Jakież to trzeba mieć kompleksy i jak niewiele nosić w spodniach aby wyżywać się na ludziach na forum (bez pokazywania twarzy rzecz jasna). P.S - liczyć umiem ale umiem też pisać i rozmawiać z innymi ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 16.12.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 co to znaczy "chyba", swoje faktury liczę tak http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172206-pr%C4%85d-gaz-olej-w%C4%99giel-inne&p=6162525&viewfull=1#post6162525 kiedyś zliczyłem koszty zmienne i o ile pamiętam to wyszło coś w okolicach 46 groszy Alicja nie dziw się na taką reakcję jeśli nie chce ci się chwycić kalkulatora i sobie policzyć, nie ma tu żadnej wielkiej wiedzy tylko pomnożenie mocy i ceny. mysle, że wiekszość osób interpretuje to co napisał tak, że Ci się nie chce policzyć niech to zrobi ktoś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.12.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Odpowiadając innym - nie sądzę aby mieli wiedzę o rzeczach, o których ja się na studiach uczyłam bo pewnie nawet nie wiedzą kto napisał "Zbrodnie i karę" albo nie znają nazwiska Haneke. Ja fizykę miałam w głębokim poważaniu ale nie ujmuję osobą, których to ona fascynuje. Jezeli juz tak podkreslasz naszą niewiedzę z zakresu literatury to przynajmniej pasowało napisać osobom, a nie osobą (chodzi o liczbę mnogą) lub osobie (w liczbie pojedynczej), z kontekstu wypowiedzi chodzi raczej o klika osób. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark3k 16.12.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 P.S - liczyć umiem ale umiem też pisać i rozmawiać z innymi ludźmi Bardziej już się nie ośmieszaj i kompromituj. Tak podstawową wiedzę ma 6-klasista w podstawówce. To tylko tabliczka mnożenia i minimalne podstawy z fizyki. Ale widać i to minimum to dla Ciebie wiedza z kosmosu. No, ale jaki magister taka wiedza. To smutne i przykre. Trochę pokory i samodzielności Pani "magister". Idę pooglądać moją "grubą" żonę. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.12.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 trochę was poniosło panowie... Nie każdy musi się znać na prądzie i rozumieć zależność pomiędzy mocą, czasem pracy, itd. Więc się nie "wymandrzać" bo padło konkretne pytanie a wy chcecie pokazać koniecznie swoją wyższość. Ps - zafascynowało mnie określenie "sadystyczna masturbacja" Wiele w życiu rzeczy próbowałem a tu proszę taka terra incognita. Aż się zastanawiam czy chcę wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 16.12.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ...bo widzę od razu wasze przepite twarze i grube żony, które już od lat są pewnie na wasze wdzięki obojętne. ... czyli reasumując: człowiek bez wiedzy podstawowej = tzw "magister" człowiek napakowany wiedzą wszelką ma przepitą twarz i grubą żonę, która nie zwraca na niego uwagi, w związku z tym musi się "sadystycznie masturbować" sam nie wiem którym chciałbym być, gdyż w pierwszym określeniu sobie ubliżyłem, a drugim mnie opisano idę się napić bo masturbacja mnie odwodniła coulignon pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts