Ktronic 15.12.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Witam. Mam pytanie, ale najpierw nakreślę swój "problem" - otóż w moim mieszkaniu są drewniane, brązowe ościeżnice (drzwi podobnie, również brązowe). Chciałbym wymienić w mieszkaniu wszystkie drzwi, na nieco nowocześniejsze - w kolorze białym i tutaj pojawia się problem: co z ościeżnicami? Chciałbym, aby drzwi były lakierowane, natomiast ościeżnice takie nie są.. Słyszałem, że jest możliwość oklejenia ościeżnic. Czy stosuje się takie rozwiązania? Jeśli tak, to potrzebowałbym namiary na kogoś kto się zajmuje czymś takim na Śląsku. Jestem otwarty na wszelkie sugestie. Z góry dziękuję za pomoc. KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.12.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Oklejanie ościeżnic? Domowym sposobem to potrzebne Ci będzie żelazko i okleina ze sklepu meblarskiego. Nie słyszałem by ktoś tym chciał się na poważnie zajmować, bo efekt będzie wg mnie wątpliwy. Czy nie możesz po prostu tych ościeżnic wyczyścić i pomalować? Na biało to żaden problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts