Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co by? wybudowa?/ zainstalowa? w domu gdyby? mia? nieogranic

Co byś wybudował/ zainstalował w domu gdybyś miał nieograniczony budżet ???  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co byś wybudował/ zainstalował w domu gdybyś miał nieograniczony budżet ???

Recommended Posts

Ja dałam inne, co sobie będę żałować. A więc (tak, tak, wiem, że nie zaczyna się zdania od "a więc") gdyby możliwości były naprawdę nieograniczone, a nie jakieśtam dodatkowe 50 tyś to:

1) dwie działki - jedna w górach, nad strumykiem lub rzeczką, druga gdzieś nad jeziorkiem, blisko lasu, na stałe mieszkałabym tam gdzie bliżej by było do miasta

2) na działce w górach, dom z basenem krytym

3) przy domu nad jeziorem żaglóweczka

• 11 months później...

Ja gdybym miała nieograniczone środki to

sauna

-siłownia

-pokój audio-video z wielkim telewizorem panoramicznym, super głośnikami, a może projektor? wyciszony i w ogóle

-wielki salon łaziebny ze wszystkimi bajerami potrzebnymi kobiecie

- basen - koniecznie kryty, abym mogła i zimą popływać

a 50tys nie wystarczyłoby na to wszystko :cry:

Ja bym zamontowała panel solarny, zrobiła podłogę w kuchni i hallu z naturalnego kamienia i kupiła Takie Wyposażenie Łazienek Jakie Mi Się Naprawdę Podoba. A że gust mam dobry, podejrzewam, że do 50K co nieco by trzeba było dołożyć ;)

Gość 2mm

za te 50 tys. PLN to dużo nie da się zrobić.

A co do pierwszego pytania czyli:

"....co byś zbudował/ zainstalował gdybys miał nieograniczoną kasę ??? No i na co się zdecydowałeś pomimo, ze pochłania to dodatkowe koszty. A może w ogóle wybudowałbyś /ałabyś zupełnie inny dom ?. Może tylko kupiłbyś/kupiłabyś działkę lepszą /droższą ??? ....."

w takim przypadku kupiłbym/wybudował dom z widokiem na morze na półwyspie Howth (Dublin) albo dom nad morzem przy polach golfowych w Cascais (Lisboa).

:lol: :lol: :lol: