waxed 16.12.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witam, Mam pytanie jakie użyć kołki rozporowe do montażu szafek kuchennych na szynie montażowej. Mam na ścianie regips klejony na placki (nie ma stelaży) w środku jest pustka i potem mam ścianę nośną. Nie wiem za bardzo jakich mam do tego użyć kołków. Poniżej zdjęcie poglądowe. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejo 16.12.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witaj. Jest coś takiego, jak kołki nośne do ścian warstwowych. Myślę, że to by załatwiło u Ciebie problem. Pogklądowo, poniżej daję Ci schemat takiego połączenie. Oczywiście musisz dobrać odpowiednią długość takich kołów. Moim zdaniem 8cm będzie tu ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts