grabula 17.12.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witam, mieszkam w domku, ale planuję budowę innego, takiego szytego na miarę Od dawna zaglądam na forum. Wreszcie postanowiłem się zarejestrować, może komuś przydadzą się moje rady, sam też zapewne będę mieć dużo pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkar 20.12.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Hej, ja nie mieszkam w domku, ale przymierzam się do budowy również. Mam nadzieje, że moja obecność tutaj też przyniesie trochę pożytku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 29.12.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 To i ja się z Wami witam My właśnie budujemy, tzn czekamy z utęsknieniem na wiosnę, by ciągnąć dalej nasz SSZ Pozdrawiam ze Zgierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 29.12.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Witam Podobnie mieszkam w domu i wiosną ruszam z budową domu 'szytego na miarę'. Pozdrawiam z okolic Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts