marysiad 18.12.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mój kolega ma na ten weekend 18naste urodziny, pomyślałam żeby kupić mu coś śmiesznego i znalazłam taki kask http://www.takapaka.pl/Produkt/452/helm_kierownik_imprezy myślicie, że się ucieszy z takiego prezentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.s 18.12.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 To 18-natka wiec chyba każdy śmieszny prezent jest mile widziany. Pamiętam jakie głupoty dostałam na swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 19.12.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ktoś zakłada profil na forum budowlanym, aby dać w pierwszym poście link do jakiegoś gadżetu, a odpowiada mu osoba, która w tym samym dniu założyła profil, aby mu odpowiedzieć. Adminie, gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 19.12.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Swoją drogą dziwna polityka marketingowa firmy. Reklamuje się (dość nieudolnie swoją drogą) na forum, gdzie raczej ludzie nie chodzą na osiemnastki, ponieważ w zdecydowanej większości są ciut za starzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.s 21.12.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Czyli źle zrobiłam, że wlazłam tutaj i odpowiedziałam na pytanie? W takim razie Marysiad nie kupuj mu tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts