daamiann88 04.09.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Ma ktoś może zdjęcia domu parterowego o kącie nachylenia dachu 38 stopni (minimalny wymóg planu zagospodarowania)?U mnie użytkowe poddasze nie wchodzi w rachubę, a na ziemie niestety nie mam wpływu. Boję się, że przy domu 10m x 15m będzie to komicznie wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 04.09.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 to buduj o szerokości 6m i będzie dobrze wyglądał ( będzie niższy o 1,5m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daamiann88 04.09.2016 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 (edytowane) Jedyny projekt który znalazłem to Nevada BBE1019, musiał by go tylko rozciągnąć troszkę na szerokość . myślę że nie wpłynie to jakoś znacznie na ogólną bryłę budynku. Może lepszym wyjściem była by zmiana na dach 4 spadowy? (projekt będzie indywidualny, na Nevadzie będziemy się wzorować, z delikatnymi zmianami) Edytowane 4 Września 2016 przez daamiann88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzemien 05.09.2016 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jak sie martwicie ze dach wam zajmnie za duzo miejsca lub nie podoba wam sie tradycyjny styl i chcecie cos nowoczesnego - nie ma problemu. Mozna zrobic projekt z odwróconym dachem ktory wyglada jak skrzydla ptaka - mocny modernizm ale spełnia to warunki zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.09.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Nie spełnia. Nie ma wtedy kalenicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzemien 05.09.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 To nie spełnia ?http://architekci.idziak-sepkowscy.pl/domow/dom-pod-szczecinem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts