bodekku 10.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 a jednak to znaczy się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 12.10.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Robią , robią ten dach. Na szczęście pogoda dopisuje. Odpukać. zrobię dziś po południu parę zdjęć. może bedzie widać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.10.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 zrób ! będziemy się cieszyć razem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.10.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 ale obsuwa więc podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 20.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 dobrze że ktoś podnosi. WIdać ze budowy trwają, skoro ludzie mało piszą wrzuciłem ze 3 zdjęcia z postępów prac nad dachem pozdrowienia dla petuniek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 szczepek - oglądnąłemzdjątka - imponujące pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 27.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 podnoszę. w sobotę bedzie następna sesja zdjeciowa !Sam jestem ciekaw bo nie bylem na budowie 5 dni - wyjazdy i wyjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 31.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Podnoszę, podnosze !Moj dach rośnie. a jak wasze budowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 02.11.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a u mnie dzisiaj spadł piękny biały śnieżek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 szczepek - postępy dachowe widać! czyżby już koniec dachu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 08.11.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 szczepek - postępy dachowe widać! czyżby już koniec dachu ??? Blisko końca dachu - to prawda - natomiast koncem to ja bym tego nie nazywał jeszcze im (wykonawcom) troche czasu trzeba dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.11.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 szczepek - postępy dachowe widać! czyżby już koniec dachu ??? Blisko końca dachu - to prawda - natomiast koncem to ja bym tego nie nazywał jeszcze im (wykonawcom) troche czasu trzeba dać. do Świąt zdąrzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 10.11.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 szczepek - postępy dachowe widać! czyżby już koniec dachu ??? Blisko końca dachu - to prawda - natomiast koncem to ja bym tego nie nazywał jeszcze im (wykonawcom) troche czasu trzeba dać. do Świąt zdąrzą ? Mam nadzieję, że przed wielkanocnymi będzie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 14.11.2006 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Mam dosyc. Nikt nie chce robic tej piep... ramy z HEB-a!Misha pls daj namiary na swojego spawacza moze on sie podejmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.11.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Mam dosyc. Nikt nie chce robic tej piep... ramy z HEB-a! Misha pls daj namiary na swojego spawacza moze on sie podejmie... oj znam to uczucie , znam.. ta rama to największe debilstwo jakie widziałem, ale bez przeprojektowania konstrukcji dachu musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta S. 15.11.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam Wszystkich. Nasz temat na bieżąco studiuję, ale niestety wpisów z mojej strony brak (bycie Mamą jest bardzo absorbujące...) U nas etap dachu. Dachówka wjechała na plac budowy. Okna zostawiamy na wiosnę, bo zamierzamy wprowadzić się dopiero za rok. Tu pytanie do bardziej zaawansowanych: na jakie okna dachowe się zdecydowaliście? Wstępnie doradzano nam Velux a odradzano Fakro. No i taka zapadła decyzja, ale okazało się, że Veluxy nie mają klamki dolnej... a na tej mi zależało, ponieważ podwyższaliśmy cianki kolankowe i górna klamka będzie za wysoko. Kilka dni temu dowiedziałam się, że Veluxy z dolną klamką jednak są, ale w bardzo podstawowej wersji, czyli ze zwyklą szybą i malowane tylko raz. Pytanie: Czy hartowana szyba i wielkokrotne malowanie/lakierowanie okna to rzeczywiście ważne atuty? Na co zwracaliście uwagę przy wyborze okien dachowych? Będę wdzięczna za każdą opinię/radę. Z pozdrowieniami -Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 15.11.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam Wszystkich. Nasz temat na bieżąco studiuję, ale niestety wpisów z mojej strony brak (bycie Mamą jest bardzo absorbujące...) U nas etap dachu. Dachówka wjechała na plac budowy. Okna zostawiamy na wiosnę, bo zamierzamy wprowadzić się dopiero za rok. Tu pytanie do bardziej zaawansowanych: na jakie okna dachowe się zdecydowaliście? Wstępnie doradzano nam Velux a odradzano Fakro. No i taka zapadła decyzja, ale okazało się, że Veluxy nie mają klamki dolnej... a na tej mi zależało, ponieważ podwyższaliśmy cianki kolankowe i górna klamka będzie za wysoko. Kilka dni temu dowiedziałam się, że Veluxy z dolną klamką jednak są, ale w bardzo podstawowej wersji, czyli ze zwyklą szybą i malowane tylko raz. Pytanie: Czy hartowana szyba i wielkokrotne malowanie/lakierowanie okna to rzeczywiście ważne atuty? Na co zwracaliście uwagę przy wyborze okien dachowych? Będę wdzięczna za każdą opinię/radę. Z pozdrowieniami - Marta Marta - własnie ze względu na fakt, ze chaiłem miec kalmki na dole - wybrałem fakro. Różnicy jakościowej między fakto a veluxem nie ma - studiowałem na tym forum i w sklepie. to co jest wazne - z mojego punktu widzenia - to jednak kilkukrotne malowanie. dlatego własnie wybrałem fakro FTP-V - 3 wartwy lakieru + klamka na dole ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta S. 15.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Marta - własnie ze względu na fakt, ze chaiłem miec kalmki na dole - wybrałem fakro. Różnicy jakościowej między fakto a veluxem nie ma - studiowałem na tym forum i w sklepie. to co jest wazne - z mojego punktu widzenia - to jednak kilkukrotne malowanie. dlatego własnie wybrałem fakro FTP-V - 3 wartwy lakieru + klamka na dole ) Dzięki Szczepku za odpowiedź. Chyba więc zdecydujemy się na FAKRO. Czy masz już konkretną ofertę cenową na te okna? Jeśli to nie tajemnica, to ile za nie zapłaciłeś/zapłacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 16.11.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Marta - własnie ze względu na fakt, ze chaiłem miec kalmki na dole - wybrałem fakro. Różnicy jakościowej między fakto a veluxem nie ma - studiowałem na tym forum i w sklepie. to co jest wazne - z mojego punktu widzenia - to jednak kilkukrotne malowanie. dlatego własnie wybrałem fakro FTP-V - 3 wartwy lakieru + klamka na dole ) Dzięki Szczepku za odpowiedź. Chyba więc zdecydujemy się na FAKRO. Czy masz już konkretną ofertę cenową na te okna? Jeśli to nie tajemnica, to ile za nie zapłaciłeś/zapłacisz? Już je mam zamontowane - jak zerkniejsz do mojego dziennika Ceny dostałem katalogowe minus 22% czyli tak jakbym kupował bez vat. razem to dało około 11 tys PLN brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 20.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Rama - "Raubo" stare babice, ul Pohulanka. U mnie w tym tygodniu mają zakonczyć desakowanie i papowanie dachu, zostala tez 1 scianka na pietrze. tzn za tydzien zamykam ten "ciezki" sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts