szczepek 10.09.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 u mnie chodzi Beretta z zamknieta komora spalania plus zasobnik 120 l, palnik modulowany do max 24 kW (chyba) bo nie pamietam do tej pory nie bylo problemow oczywiscie automatyka z pogodowka i pokojowka wystarcza nawet w największe mrozy no własnie ja mam vailanta 24 KW a jako automatyke chce zastosować tylko czujnik pokojowy. bodekku - czy wiesz ile m3 gazu zużywasz rocznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 10.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 jak wygląda u was zakończenie wykusza? chodzi mi o okap. z czego zrobiliście i jak daleko wystaje poza wykusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.09.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 u mnie chodzi Beretta z zamknieta komora spalania plus zasobnik 120 l, palnik modulowany do max 24 kW (chyba) bo nie pamietam do tej pory nie bylo problemow oczywiscie automatyka z pogodowka i pokojowka wystarcza nawet w największe mrozy no własnie ja mam vailanta 24 KW a jako automatyke chce zastosować tylko czujnik pokojowy. bodekku - czy wiesz ile m3 gazu zużywasz rocznie? nie wiem ale sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.09.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 jak wygląda u was zakończenie wykusza? chodzi mi o okap. z czego zrobiliście i jak daleko wystaje poza wykusz? okap z blachy ocynkowanej i pomalowanej wystaje poza wykusz max. 5 cm, pod spodem zalozylem mala rynne ktora zbiera wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 12.09.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 jak wygląda u was zakończenie wykusza? chodzi mi o okap. z czego zrobiliście i jak daleko wystaje poza wykusz? okap z blachy ocynkowanej i pomalowanej wystaje poza wykusz max. 5 cm, pod spodem zalozylem mala rynne ktora zbiera wode u mnie ten okap będzie trochę bardziej skomplikowany bowiem będa dwie warstwy nie pzrepuszczlne dla wody, więc obydwie musza odprowadzać wodę na okap .. też chyba będe musiał ta rynienkę założyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 12.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Czołem, też czeka mnie trudny dobór pieca. Hydrauli też naznaczył jakiś 24 KW. Tylko że nie poleca mi kondensata a ja upieram się ze ma być kondensacyjny. Jakie są wasze?M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 13.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Czołem, też czeka mnie trudny dobór pieca. Hydrauli też naznaczył jakiś 24 KW. Tylko że nie poleca mi kondensata a ja upieram się ze ma być kondensacyjny. Jakie są wasze? M kondensacyjny 24 kW ecotec vaillant )) tylko cholernie trzeba uwaważać przy poprawnym łączeniu podwójnego przewodu spalinowego, inaczej zasysa spaliny i piec nie działa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.09.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 pozdrowienia dla petuniek ! jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 19.09.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 budowa w toku.... jak widze, aktywnosci w internecie zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 28.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Petunie ! Pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 19.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 i jak tam budowanie? pojawiają się nowe petuńki , ale jeszcze tutaj się nie ujawniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.11.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 16.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 coraz blizej świeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 27.12.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 święta, święta i po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 02.01.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 no i nastał 2008 rok. Wszystkiego najlepszego tym samym dla wszystkich petuniek. Jestem ciekaw, czy w tym roku znajdzie się chętny do zbudowania petuniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta S. 05.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 święta, święta i.... po pierwszych świętach we Własnym Domu! Pozdrawiam z wykończonego parteru i prawie pomalowanego poddasza. Mieszka się wspaniale i tylko wciąż nie mogę uwierzyc, że to już, że nasze, że się podoba i.... że tyle bym zmieniła;-) Pozdrawiam raz jeszcze Męską Częśc naszego forum - Wasza Baba Budująca:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.01.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 święta, święta i.... po pierwszych świętach we Własnym Domu! Pozdrawiam z wykończonego parteru i prawie pomalowanego poddasza. Mieszka się wspaniale i tylko wciąż nie mogę uwierzyc, że to już, że nasze, że się podoba i.... że tyle bym zmieniła;-) Pozdrawiam raz jeszcze Męską Częśc naszego forum - Wasza Baba Budująca:-) Pozdrowienia również dla ciebie ! Chyba wiesz, jak zazdroszczę, ze już mieszkasz, chociaz u mnie zostało tylko pare miesięcy to jednak człowiek tak chciałby już... a zdjęcia jakieś będa? pokaz trosze, wrzucimy znowu na serwerek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 święta, święta i.... po pierwszych świętach we Własnym Domu! Pozdrawiam z wykończonego parteru i prawie pomalowanego poddasza. Mieszka się wspaniale i tylko wciąż nie mogę uwierzyc, że to już, że nasze, że się podoba i.... że tyle bym zmieniła;-) Pozdrawiam raz jeszcze Męską Częśc naszego forum - Wasza Baba Budująca:-) Marta - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Czyżby ludzie przestali budowac dom w petuniach? ale to chyba dobrze - przynajmniej nie będzie tego samego na każdym osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts