szczepek 14.07.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 UP! widze że prace biegną bo prawie nikt nie ponosi tematu ! Uzupełniłem swoją dokumentacje fotograficzną. Już mam 1 Strop i schody ! Mam do was pytanko. czy na balkon nad wykuszem z pokojów wyszedł wam 1 stopień? Tam jest belka - podciąg. nie zwróciłem na to uwagi w projekcie , ale dziwnie to troche wygląda,zeby wychodzić na balkon pod górę Wielka szkoda, ze już nikt oprócz mnie z budowy petuniek nie prowadzi dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta S. 14.07.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 UP! Mam do was pytanko. czy na balkon nad wykuszem z pokojów wyszedł wam 1 stopień? Tam jest belka - podciąg. nie zwróciłem na to uwagi w projekcie , ale dziwnie to troche wygląda,zeby wychodzić na balkon pod górę Wielka szkoda, ze już nikt oprócz mnie z budowy petuniek nie prowadzi dziennika Hej Szczepku. Rzeczywiście nad wykoszem jest stopień na balkon. Podobno jest możliwość jego likwidacji przy założeniu innego stropu, ale nie skorzystaliśmy z tej propozycji. Co do dziennika - bardzo bym chciaa prowadzić, zwłaszcza że fotki robione mamy na bieżąco, ale... z dwumiesięczną Córeczką na ramieniu jakoś tak nie da rady... Tak więc Małżon jeździ na budowę, robi zdjęcia, a ja po prostu oglądam postęp prac na ekranie komputera... Buuuu.... a tak bym chciała być na budowie codziennie... Ale śledzę Twój dziennik:-) i trzymam za nas kciuki. Nich moc będzie z nami:-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_Sk 14.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam serdecznie! U mnie powoli konczą więźbę, kominy z klinkierki wymurowane (bardzo ładne nie powiem). Bardzo chciałbym sie pochwalic zdjeciami które oczywiscie robie na bieżąco ale po prostu czas mi nie pozwala. Choć obiecuję sobie, że kiedyś to nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_Sk 14.07.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A co do stopnia na balkon to u mnie nie ma tego problemu gdyz zrezygnowałem z belki w stropie. Zastąpiłem to mocniejszym zbrojeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.07.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A co do stopnia na balkon to u mnie nie ma tego problemu gdyz zrezygnowałem z belki w stropie. Zastąpiłem to mocniejszym zbrojeniem. Musiałeś to z kimś uzgadniać, czy sam na sam z kierownikiem budowy? No i balkon nad wykuszem wymaga bardzo dobrej (i niestety grubej) izolacji, która wcale cieńka nie jest, więc nie wyszło ci po izolacji wyżej ? - chodzi o balkon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 19.07.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 UP !U mnie właśnie skończyli wszystkie stropy i schody !Zdjęcia będą jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 19.07.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 U mnie jutro zalewajš ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 21.07.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 czy ktoś z was zdecywał się na podniesienie ścianek kolankowych? bo ta wysokość ~80 cm jest faktycznie mizerna a wlasnie mi je robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 24.07.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Meldunek z budowy:zdjęcia uzupełnione, ścianki kolankowe zakończone !W tym tygodniu przyjeżdża więźba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 szczepek - no to pourlopowe gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 28.07.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 szczepek - no to pourlopowe gratulacje no faktycznie dawno nie zaglądałeś... ja nawet o duzym urlopie w tym roku marzyć nie moge. Ale na tydzień mi się uda wyjechać. Wiezbe własnie przywiezli. Od poniedzialku ruszamy z wieźbą.! może do końca sierpnia sie uda uporać z dachem ! boddeku, czy masz zdjęcia wnętrza, an których byłoby widać skosy w dwóch pokojach na górze i lazience? (ten pokoik nad garazem mnie nie interesuje, bo będę miał znacznie wyższe ściany niż w projekcie pierwotnym. wrzuciłbyś mi je lub podesłał na priva? please ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 podaj maila to wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.08.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 bodeku.. czekam i czekam ... u mnie panowie robią więżbę i ramę. podobno w poniedziałek będzie już rama. Niestety będę miał w przyszłym tygodniu krótką przerwę w dokumentowaniu budowy - na tydzień czas się wybrać na wakacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 szczepek poszło - sorki za opóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.08.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 szczepek poszło - sorki za opóźnienie BODEK ! DZIĘKI !!!!!!!!!!! skosy wcale nie sa duże i na pewno , jak widze nie przeszkadzają. spoko. Już jestem uspokojony. Czy te zdjęcia z łazienek są zdjęciami z dwóch różnych łazienek? chyba nie, ale mogę sie mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 właśnie to zauważyłem bo doszła zwrotka już poprawione i wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 właśnie to zauważyłem bo doszła zwrotka już poprawione i wysłane rewelacja... naprawde nie moge sie doczekac swojego. przez okna połaciowe widać świat na zewnątrz? chyba nie sa za wysoko? a jak wyglada wykusz? jedno zdjątko please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 szczepek - no dobra zaraz idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 no i poszło - miłego oglądania u ciebie też tak niedługo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.08.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 no i poszło - miłego oglądania u ciebie też tak niedługo będzie THNX ! THNX ! THNX ! THNX ! THNX ! kurde... rewelka cierpliwości tylko mi potrzeba cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts