Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W PETUNIACH pracownia ARCHON

Recommended Posts

UP!

widze że prace biegną bo prawie nikt nie ponosi tematu !

Uzupełniłem swoją dokumentacje fotograficzną. Już mam 1 Strop i schody !

Mam do was pytanko.

czy na balkon nad wykuszem z pokojów wyszedł wam 1 stopień?

Tam jest belka - podciąg.

nie zwróciłem na to uwagi w projekcie , ale dziwnie to troche wygląda,zeby wychodzić na balkon pod górę :-?

Wielka szkoda, ze już nikt oprócz mnie z budowy petuniek nie prowadzi dziennika :cry:

• Odpowiedzi 621
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

UP!

Mam do was pytanko.

czy na balkon nad wykuszem z pokojów wyszedł wam 1 stopień?

Tam jest belka - podciąg.

nie zwróciłem na to uwagi w projekcie , ale dziwnie to troche wygląda,zeby wychodzić na balkon pod górę :-?

Wielka szkoda, ze już nikt oprócz mnie z budowy petuniek nie prowadzi dziennika :cry:

Hej Szczepku. Rzeczywiście nad wykoszem jest stopień na balkon. Podobno jest możliwość jego likwidacji przy założeniu innego stropu, ale nie skorzystaliśmy z tej propozycji.

Co do dziennika - bardzo bym chciaa prowadzić, zwłaszcza że fotki robione mamy na bieżąco, ale... z dwumiesięczną Córeczką na ramieniu jakoś tak nie da rady...;-) Tak więc Małżon jeździ na budowę, robi zdjęcia, a ja po prostu oglądam postęp prac na ekranie komputera... Buuuu.... a tak bym chciała być na budowie codziennie... Ale śledzę Twój dziennik:-) i trzymam za nas kciuki. Nich moc będzie z nami:-)

Pozdrawiam.

A co do stopnia na balkon to u mnie nie ma tego problemu gdyz zrezygnowałem z belki w stropie. Zastąpiłem to mocniejszym zbrojeniem.

Musiałeś to z kimś uzgadniać, czy sam na sam z kierownikiem budowy?

No i balkon nad wykuszem wymaga bardzo dobrej (i niestety grubej) izolacji, która wcale cieńka nie jest, więc nie wyszło ci po izolacji wyżej ? - chodzi o balkon?

szczepek - no to pourlopowe :(

gratulacje :D

no faktycznie dawno nie zaglądałeś...

ja nawet o duzym urlopie w tym roku marzyć nie moge. Ale na tydzień mi się uda wyjechać. :D

Wiezbe własnie przywiezli. Od poniedzialku ruszamy z wieźbą.!

może do końca sierpnia sie uda uporać z dachem !

boddeku, czy masz zdjęcia wnętrza, an których byłoby widać skosy w dwóch pokojach na górze i lazience? (ten pokoik nad garazem mnie nie interesuje, bo będę miał znacznie wyższe ściany niż w projekcie pierwotnym.

wrzuciłbyś mi je lub podesłał na priva? please !