bodekku 04.01.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 rafal9 - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ale spadliśmy więc podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 24.02.2005 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 rafal9,Jak postepy? Masz juz pozwolenie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.02.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 rafal9 - napisz co nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 01.03.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 W piątek złożyłem papiery na pozwolenie. Ostatecznie dokonałem zmian:- łazienka przeniesiona do garażu z wejściem pod schodami. Trochęto skomplikowało bo trzeba było przesuwać strop na poddaszu i co za tym idzie przesuwać wejście do sypialni i garderoby.- gabinet powiększył się o łazienkę i część kotłowni- kuchnia będzie półotwarta na salon Jestem na etapie poszukiwania ekipy.Jak dobrze pójdzie to w czerwcu ruszam. Każdy, kto widzi ten projekt czymś się w nim przeraża, np. architekt bardzo solidną konstrukcją dachu (jak stwierdził trochę za solidną),jakiś budowlaniec fundamentami.Ogólnie też jestem trochę przerażony, że wyjdą zbyt duże koszty. Ale co tam, jakoś to będzie. Pozdro PS: bodekku, jak u Ciebie postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 rafal9 - u mnie zima ale na serio to pozostała tylko wykończeniówka, niestety pokrycie dachu zostało "skopane" więc muszą poprawić, a obecnie mam pół metra śniegu po poprawce dachu to już tylko środek pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 03.03.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 bodekku:Czym przykrywałeś dach i ile to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.03.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 rafal9 - ponieważ buduje szkieletowca, to zdecydowałem się na pokrycie gontem bitumicznym. Cały dach jest przykryty płytą OSB + papa podkładowa, a na to poszło pokrycie gontem. Zostało spartolone więc muszą zerwać i położyć nowy gont - ale na razie czekam aż stopieją śniegi mam umowę pod klucz - więc płatności są etapowe i chyba nie bardzo odpowiadające rzeczywistości pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 22.04.2005 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Hej rafal9!Znalazles juz ekipe? Jesli tak to za ile? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 22.04.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 ostry: Jeszcze nie podpisałem umowy, ale chyba się na nich zdecyduję.Za stan surowy z pokryciem dachówką i wszelkimi obróbkamichcą 41 tys. W zasadzie nic mnie nie obchodzi (sprzęt, barak, kibel, organizacja, itp).Ja tylko muszę zapewnić materiały. Planuję rozpocząć na początku czerwca. A ty kiedy zaczynasz budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 22.04.2005 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 rafal9,Ja dopiero w przyszlym roku... 41 tys to chyba nie malo. Ale z drugiej strony dom w petuniach chyba nie nalezy do najprostszych w budowie. Ktos Ci ich polecil? Co Twoj fachowiec powiedzial na te ceowniki stalowe wspierające konstrukcje dachu. Jeden z nich ma chyba ok. 12m. Nie lekko bedzie to "zarzucic" na dach... Jaki planujesz zrobic taras? Ja kombinuje jakby go tu troche zadaszyc... Z czego budujesz? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbert 06.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witam serdecznie! Właśnie nabyliśmy projekt domu w petuniach. W tym roku planujemy uzyskać pozwolenie na budowę oraz zrealizować stan zero, cała reszta w przyszłym pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 10.05.2005 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 herbert! Gratuluje! Doskonały wybór Dopisz jeszcze gdzie zamierzacie sie budowac. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 dołączam się do gratulacji! u mnie już leci wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 11.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 dołączam się do gratulacji! u mnie już leci wykończeniówka Bodekku, ładnie wygląda ten domek w aktualnym stanie, aż nie mogę się doczekać, kiedy u mnie będzie coś takiego. Ruszam za miesiąc. Jak prezentują się pomieszczenia w środku? Czy kuchnie zrobiłeś otwartą na salon czy tak jak w projekcie zamknięta? Czy masz może jakieś sugestie co mógłbym jeszcze uwzględnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 rafal9 - kuchnia została powiększona o spiżarnię, którą zlikwidowałem - jest za mała a zabiera dużo kuchni. Kuchnię zostawiłem tak jak w projekcie, będą tylko łamane drzwi w razie czego do zamknięcia, a pod oknem akurat jest dobre miejsce na stól do szybkiego posiłku w kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 podnoszę wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 24.05.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 podnoszę petunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 no to hooop do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 24.05.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 bodekku,może podrzuciłbyś jakieś nowe fotki. Może coś z wewnątrz?Bardzo jestem ciekawy, jak będzie wyglądała moja Petunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts