Stachu11m 19.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Witam mam pytanie bo robi firma przyłącze od sąsiada do mnie ziemia i mam zgodę podpisana przez sąsiada męża a działka stoi na żonę i teraz sa kłopoty ze bez zgody weszła firma kopać na ich działkę co teraz robic pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 19.12.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Nie wiem, jakiej rady potrzebujesz... Do wykonania przyłącza potrzebna jest zgoda właścicielki działki, z nią się musisz dogadać. Mąż właścicielki może być w tym pomocny, zwłaszcza jeśli wcześniej coś Ci obiecywał, ale dogadać się musisz z właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stachu11m 23.01.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Teraz mi postawili słupa na działce bo sie nie dogadałem z sąsiadka i co teraz mam robic jak już wszystko gotowe cos z rejonu ma przyjść czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 24.01.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ale o co Ci chodzi? Doprecyzuj trochę. Słup bez twojej zgody postawili na twoim terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts