luntrusk 19.12.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Trapezy to często bardzo fajne działki Ja zakładam, że mowa jest tu o kupnie działki z aktualnymi warunkami zabudowy. Bo gdyby tak nie było to może się okazać, że działka jest rolna i nic się na niej nie zbuduje jeśli nie jest się rolnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 20.12.2013 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ...przyznaję Tobie rację. Sprawdziłam swoje obliczenia - i głębokość ma ok 32 metrów. ... OK czyli jednak polibuda warszawska, sprytniejsza od wrocławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiabuilder 20.12.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dzięki za rozrysowany plan Działka jest z planem zagospodarowania. Oglądałam ją, co mi się nie podoba to że na odległości 80m, na prawie całej długości jest płot sąsiada. W związku z trudościami w ułożeniu planu może być trudno o prywatność. Chyba poszukam czegoś innego jednak. Choć nie powem, ze 1400m i 40 tys robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luntrusk 20.12.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 he he Ja kończyłam Poznańską bo stamtąd pochodzę Ogólnie sprawdzam zawsze obliczenia dwa razy ale jak "temat jest lekki" to robię "na szybko" Ogólnie zawsze miałam średnią opinię o Polibudzie Poznańskiej - za mało wymagają od studentów. Warszawska i Wrocławska mają kilku wiodących "dr i prof", którzy ciągną te uczelnie do góry. Ale to nie zmienia aż tak diametralnie sytuacji - w kraju jest jakieś 5% społeczeństwa bardzo zdolnej, geniuszy kilkunastu na cały kraj Od tych ludzi uważam, że warto się uczyć Nie ma co "oszczędzać" 10 tyś na działce bo sam dom będzie pewnie kosztował ze 250-300 tyś. Lepiej znaleźć dobrą działkę i budować mniejszy dom lub duży dom (jak ktoś ma taką potrzebę i go stać) na wielkiej działce (min 3000 m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 20.12.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 zgadzam się po całości Przy tak niewielkiej różnicy w cenie lepiej szukać czegoś klasycznego w kształcie Takie trójkatne działki są ciekawe w zagospodarowaniu, ale tu trzeba ludzi z zacięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 17.01.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 he he Ja kończyłam Poznańską bo stamtąd pochodzę Ogólnie sprawdzam zawsze obliczenia dwa razy ale jak "temat jest lekki" to robię "na szybko" Ogólnie zawsze miałam średnią opinię o Polibudzie Poznańskiej - za mało wymagają od studentów. Warszawska i Wrocławska mają kilku wiodących "dr i prof", którzy ciągną te uczelnie do góry. Ale to nie zmienia aż tak diametralnie sytuacji - w kraju jest jakieś 5% społeczeństwa bardzo zdolnej, geniuszy kilkunastu na cały kraj Od tych ludzi uważam, że warto się uczyć Nie ma co "oszczędzać" 10 tyś na działce bo sam dom będzie pewnie kosztował ze 250-300 tyś. Lepiej znaleźć dobrą działkę i budować mniejszy dom lub duży dom (jak ktoś ma taką potrzebę i go stać) na wielkiej działce (min 3000 m2). PP przeprasza za powyższy egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts