jubre 17.06.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 Jak mozna oslonc okna dachowe? Czy w gre wchodza tylko rolety, czy moze mozna zamontowac jakos firanki. Moze ktos mi pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JerryCool 02.07.2002 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 Jejku masz do wyboru trzy rzeczy oferowane przez kazdego z producentów VELUX, FAKRO, ROTO:1. Najdroższa z nich żaluzja zewnetrzna łącznie ze sterowaniem (kosztuje majątek)2.Żaluzja wewnętrzna (przystępna cenowo)3. Różnego rodzaju i koloru rolety (najtańsze) Wybór nalezy do ciebe,i dż do pierwszego lepszego sprzedawcy, a na pewno ci sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bunia 11.10.2002 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Jeśli chcesz, firanki też możesz zawiesić, tylko musisz poniżej okna przykręcić do ściany jakiś uchwyt, bo inaczej będzie beznadziejnie zwisać. I dobrze, żeby nie przesuwała się na karniszu, tylko była równo rozciągnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 03.11.2002 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Wybrałem FAKRO z mikrowentylacją. Niedawno była promocja na te okna w Praktikerze. Może jeszcze jest.W Jankach zapłaciłem za dwa okna (szyba - 1,1, wymiar 78 x 118 cm) wraz z kołnierzem 1736 zł.Wybrałem ponieważ otwierają się jak okno klamką na dole (mam niską żonę) a nie wyjście przeciwpożarowe jak w Veluxie (otwieranie na górze i mam wrażenie, że nie zdążę uciec z ręką jak zamykam) [ Ta wiadomość była edytowana przez: Rafter dnia 2002-11-03 15:44 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts