misiek80 20.12.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Chciałem zapytać jakie ponieśliście koszty za robociznę Waszych dachów? Mój dach ma powierzchnię 200 m2, dwuspadowy, bez udziwnień, cztery okna dachowe. Będzie kryty dachówką betonową Brass celtycka lumino w kolorze grafitowym. Ekipę mam polecaną i sprawdzoną, która za zrobienie więźby, położenie dachówki, montaż okien dachowych, obróbki blacharskie, rynny itp (w zasadzie wszystko poza podbitką) policzyła sobie 13 tys. zł. Czy to wg Was dużo, czy mało, czy wsam raz? Jeśli chodzi o koszty materiałów to: a) więźba 8 tys zł, b) dachówka, akcesoria dachowe, rynny, okna dachowe 20 tys. zł. Razem za dach około 41 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmiara 20.12.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ceny podobne do moich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek80 20.12.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 bmaria, dzięki za info. A w jakiej części Polski i kiedy budowałaś? I ciekawości zapytam, jaka dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts