errol 20.12.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Witam. Mam takiego babola w kuchni jak na zdjęciu poniżej, chodzi mi o wystające rurki z centralnego. Chciałbym to jakoś zakryć, tworząc coś w rodzaju półki (prowizoryczny rysunek pod spodem, chyba da się z niego wyczytać o co mi chodzi). Nie wiem natomiast za bardzo jak się za to zabrać, jakich materiałów użyć? Płyta karton-gips? Co polecacie, żeby to wyszło jak najładniej? Dodam, że chcę to pomalować potem na zielono, jak kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 21.12.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Oczywiście g-k. Można też zrobić dodatkową półkę w środku. A ile tam jest cm głębokości? Jeśli przynajmniej 10-15cm, to można się pokusić o zrobienie zamykanego regału aż po sufit na jakieś drobne rzeczy, zapasy. Rurki ocieplić i dzięki temu nie nagrzeją regału w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
errol 23.12.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Świetna sprawa z tą półką w środku. Będzie więcej pracy, ale muszę to dobrze przemyśleć, może się przydać. Ściana ma 16 cm, więc chyba wystarczy, ale regał pod sufit odpada, lepsza będzie półka. Niemniej, dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts