Robi25 22.12.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Witam. W związku, że wybór płytek podłogowych i ściennych jest ogromny i ciężko konkretnie się na coś zdecydować, proszę podajcie jakie w kotłowni macie płytki na podłodze a jakie na ścianie. Wiadomo, cena gra tu ogromną rolę. Mile widziane zdjęcia Waszych kotłowni. Dziękuję, pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 30.04.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 polecam gres szary 30x30 za 16zl m2, taki mam, zdjęcia nie mogę dodac nie wiem czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek_W 19.05.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Skup się na tych, które łatwo wyczyścić, bo w kotłowni na pewno będzie to praktyczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts