oorbusiowa zona 21.05.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 21.05.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Tiaaa, dobrze, że moja żona omija komputery i internet szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 21.05.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 oorbus Litości !!! Kuchnia kuchnią , a sex sexem, tylko twój "rumak" MOWA O OBRAZKU W PROFILU jest za wielki !!! Wszystko sie rozlatuje . Sprawdź jak duży może być twój symbol i proszę dokonaj obróbki zdjęcia. Please !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 21.05.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Zastanawiam się nad siłą docisku.. Znaczy się siłą zaparcia. Mniemam , iż bardzo pomocne by były bloki startowe. Albo cóś w sposobie.. No bo jak ma oorbus się trzymać łapkami i dociągać.. to nie lepiej... hm... tylni napęd ?? ziabko !! nie ma to jak ślepa kuchnia w bloku (tzw kuchnia-laboratorium) jest się gdzie zaprzeć )) i znowu się sprawdza twierdzenie, że małe jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.05.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Modulorze miły... Jeśli stan faktyczny nie pozwala na pełną rozciągłość ( tematu) ..należy wówczas zastosowac podciągi (w tym celu spogladamy do góry i szukamy punktu zaczepienia) pozdrawiam ziabiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 22.05.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Tiaaa, dobrze, że moja żona omija komputery i internet szerokim łukiem Dobrzykowice Ty nawet nie wiesz co tracisz, wiesz czego mozna się nauczyć przez inernet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.05.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Tiaaa, dobrze, że moja żona omija komputery i internet szerokim łukiem Dobrzykowice Ty nawet nie wiesz co tracisz, wiesz czego mozna się nauczyć przez inernet ... A zwłaszcza na Forum Muratora Pomijając oczywiście tematy stricte budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.05.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Przecież my cały czas jesteśmy w temacie budowy( dział modernizacje ).......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 22.05.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Tiaaa, dobrze, że moja żona omija komputery i internet szerokim łukiem Faktycznie - wzmianka o listonoszu byłaby BARDZO niewskazana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 22.05.2004 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 lepiej? nie sprawdziłem poprzedniego emblematu,faktycznie był ogromniasty, uuups pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 22.05.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.05.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 No jak to o co - o listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.05.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Mój listonosz to kobieta Mąż odbiera pocztę............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 23.05.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 ziaba - wysyłaj sobie kwiaty pocztą kurierską i sama odbieraj - kurierzy to w 99% mężczyźni, najczęściej na rowerach całymi dniami więc: a) wysportowani b) młodzi a Ty oprócz miłych wrażeń wzrokowych i ew. mile łechcącej próżność zazdrości męża będziesz miała dom cały w kwiatach! Pozdrawiam, Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.05.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Jasny gwint!! Toć to jest genialny (widać sprawdzony ) pomysł. Mamona....dziękujemy. ( to już tak chóralnie za inne .... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 23.05.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Właśnie otrzymałam bukiet pachnących konwali... dzieki Mamona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.05.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Tiaaa, dobrze, że moja żona omija komputery i internet szerokim łukiem Dobrzykowice Ty nawet nie wiesz co tracisz, wiesz czego mozna się nauczyć przez inernet ... O to chodzi , że wiem i dlatego cieszę się, że dostep do netu ja nie interesuje:D Zawsze ja mogę się nauczyć i potem moja wiedzę przekazać żonie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 23.05.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 W takim razie Twoja żona nie wie co traci . http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.05.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 W takim razie Twoja żona nie wie co traci . http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif I całe szczęście, jeszcze by się jej spodobało i wtedy to dopiero by była bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.05.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Utrzymywanie kogoś w nieświadomości czasami bywa przydatne. Zwłaszcza , jak się chce coś ukryć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts