sebastian-puyol 22.12.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Witam. Kupilem i zainstalowalem piec termet windsor 25 serwisant ustawil go a nastepnie zamontowalem regulator temperatury i po osiagnieciu temperatury piec nie wylacza sie zadzwonilem do serwisanta i zapytal sie czy zdjelem zworke - tak zjolem i wte miejsce zamontowalem regulatornastepnie kazal mi odlaczyc regulator piec powinien sie wylaczyc a sie nie wylaczylpytanie czy ktos mial cos podobnego i czy moze mi napisac co moge zrobic w ksiazce serwisowej nie ma nic za wiele.regulator spawdzalem i dziala poprawnie z NO na NC zmienia stan.pozdrawiam Edytowane 22 Grudnia 2013 przez sebastian-puyol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Pawłowski Gni 03.10.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam. Proponuje sprawdzić czy nie jest uszkodzony przewód łączący sterownik z kotłem. Pozdrawiam Tomasz Pawłowski Gniezno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 03.10.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 pytanie czy ktos mial cos podobnego Mam ten sam kocioł i miałem ten sam problem. Wynikało to jednak z tej przyczyny, że termostat umieściłem w słabo ogrzewanym pomieszczeniu (sypialnia). W rezultacie się "poddałem" i odtąd mój kocioł "chodzi" na "taktowaniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts