Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Film: Krycie dachu dachówką

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
ahhh kolego nick masz wręcz królewski, a ogłady tyle co nic ;) aż żałość bierze jak się na te posty Twoje patrzy, bo przebija z nich małostkowość oraz prostota człeka, który za próg chatynki swojej nosa nie wystawia :) więc siedź i gnij sobie uzewnętrzniając swoje złośliwości w tym oto miejscu :)

dziękuję, że stanąłeś w mojej obronie, a Ty kolega "złośliwcze" miej na uwadze, że niektórzy ludzie mogą być samotni i nie mieć samochodu, a kupno dachówki dla nich to poważny wydatek, dlatego bądź proszę sympatyczniejszy, bo się tylko zapytałam... ;/

Albo po prosty kłótliwi ludzie jakich pełno w internecie.

Ale może naprawdę chcą się czegoś dowiedzieć.

A co do filmu to myślę, że ceramika jest chyba najlepszym pokryciem dachu, chociaż ostatnio zastanawiają mnie dość nowe dachówki cementowe tegalit protegon (piszę konkretnie, bo nie wiem jak nazywa się ta technologia), ktoś może coś o nich powiedzieć?

dziwnie się wchodzi, loguje i czyta coś co jest: po pierwsze niezbyt miłe, a pod drugie nieprawdziwe, ale jak widać, teorie spiskowe są bardzo interesujące, ponieważ piszę o Creatonie w kilku wątkach, ponieważ chce się czegoś dowiedzieć, ale nie mogę wydobyć od tylu "fachowców" i "znawców" żadnej pożytecznej porady,a zamiast tego czytam o sobie w komentarzach, zamiast czytać o tym co mnie interesuje:(

No co można o tym myśleć? Jest to podwójny byt albo nie byt:rolleyes:. Chce się czegoś dowiedzieć ale tak naprawdę nie wie czego. Nie potrafi zadać pytania. Pisze w kilku watkach i ma pretensję, że niczego się nie dowiedziała. Nie może bądź nie potrafi skontaktować się hurtownia bo "nie ma samochodu";). Wybiera pokrycie, którego najprawdopodobniej nigdy nie da się na jej dachu zamontować. Buja w obłokach żeby nie powiedzieć, że porywa się z motyką na słońce:). Pozdrawiam.