wiesiek6308 23.11.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 A widać układanie na oko bo fale w rzędach jak na Dunaju.Przynajmniej co kilka rzędów łata do boku i dalej naprzód. Widać to od dołu do góry a co dopiero jakby pokazali po skosie.. Nie dopracowali tego filmu albo rutyna zjadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 28.11.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 dachowkaportugalka - design jest podstawą, no chyba, że ktoś patrzy rzeczywiście dookoła siebie co mają na dachu i oby się nie wyróżniać bierze to samo. ja osobiście nie mogę patrzeć na osiedla domków, które wyglądają identycznie od gruntu, aż po dach.. pogubić się w tym można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 19.12.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 czasem warto sie dopasowac, czasem nie, to jest kwestia osobistych przemyslen i kalkulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz1a 21.01.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 bardzo fajny film profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 21.01.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 coś ten link nie działa. a tak w ogóle ktos juz to wrzucał? http://tv.muratordom.pl/budowa-i-remont/budowa-domu/jak-ukladano-dachowka-ceramiczna-titania-od-do-z,1161/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz79 21.01.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 muszę obejrzeć ten link co wrzuciłeś, może dowiem się czegoś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dort 21.01.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ja z ciekawości też, nie chce być zielona, kiedy przyjdą mi wymieniać dach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.01.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Czy już firmę Creaton nie stać na lepszą reklamę tylko takie beznadziejne wpisy w kilku wątkach? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz79 03.02.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 film o tyle ciekawy, pokazuje naprawdę kilka fajnych rzeczy, można zauważyć parę przydatnych mechanizmów, a dachówka Creatona Titania piękna! kolego skoro tak to przynajmnie powiedz czemu tak uważasza bo narazie to widzę żałość i zgryzote od Ciebie bijącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dort 03.02.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 piszę o Creatonie, ponieważ chce się czegoś więcej dowiedzieć na temat dachówki Titania, którą sobie upatrzyłam, ale jakoś nie mogę się niczego dowiedzieć, ponieważ zamiast porady, czytam złośliwości;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.02.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 A czego byś się chciała dowiedzieć? Przecież wystarczy podjechać do hurtowni i zapytać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz79 08.02.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ahhh kolego nick masz wręcz królewski, a ogłady tyle co nic aż żałość bierze jak się na te posty Twoje patrzy, bo przebija z nich małostkowość oraz prostota człeka, który za próg chatynki swojej nosa nie wystawia więc siedź i gnij sobie uzewnętrzniając swoje złośliwości w tym oto miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dort 08.02.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 dziękuję, że stanąłeś w mojej obronie, a Ty kolega "złośliwcze" miej na uwadze, że niektórzy ludzie mogą być samotni i nie mieć samochodu, a kupno dachówki dla nich to poważny wydatek, dlatego bądź proszę sympatyczniejszy, bo się tylko zapytałam... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 08.02.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Dla mnie Dort i Janusz79 to jedna osoba,a jak nie to jedna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.02.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 I tak myślę, że wypisywanie takich bzdur to żenada i nie służy firmie Creaton. No ale jak się anonimowo pisze to pisanie takich bzdur uchodzi na sucho. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 09.02.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Albo po prosty kłótliwi ludzie jakich pełno w internecie. Ale może naprawdę chcą się czegoś dowiedzieć. A co do filmu to myślę, że ceramika jest chyba najlepszym pokryciem dachu, chociaż ostatnio zastanawiają mnie dość nowe dachówki cementowe tegalit protegon (piszę konkretnie, bo nie wiem jak nazywa się ta technologia), ktoś może coś o nich powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dort 16.02.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 dziwnie się wchodzi, loguje i czyta coś co jest: po pierwsze niezbyt miłe, a pod drugie nieprawdziwe, ale jak widać, teorie spiskowe są bardzo interesujące, ponieważ piszę o Creatonie w kilku wątkach, ponieważ chce się czegoś dowiedzieć, ale nie mogę wydobyć od tylu "fachowców" i "znawców" żadnej pożytecznej porady,a zamiast tego czytam o sobie w komentarzach, zamiast czytać o tym co mnie interesuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz79 16.02.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 nie jedna i tam sama osoba, ale jak widzę Wasze komentarze to mam to w ulubionych zakładkach i często sprawdza jak wsiadacie na kogoś, czepiacie, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 18.02.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Obydwoje zarejestrowaliście się na forum w tym samym dniu Razem jesteście zainteresowani jednym tematem Obydwoje zaczynacie posty z małej litery Jeden na zasadzie kogoś kto szuka czegoś co już znalazł,a drugi doradza Co mam myśleć ? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.02.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 No co można o tym myśleć? Jest to podwójny byt albo nie byt:rolleyes:. Chce się czegoś dowiedzieć ale tak naprawdę nie wie czego. Nie potrafi zadać pytania. Pisze w kilku watkach i ma pretensję, że niczego się nie dowiedziała. Nie może bądź nie potrafi skontaktować się hurtownia bo "nie ma samochodu";). Wybiera pokrycie, którego najprawdopodobniej nigdy nie da się na jej dachu zamontować. Buja w obłokach żeby nie powiedzieć, że porywa się z motyką na słońce:). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts