olo01 23.12.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Z uwagi iż czas nagli do odliczenia VAT szukam płytek do salonu. Najbardziej podobają mi się płytki Opoczna Livingwood.Mam pytanie do wszystkich które takowe kupili, użytkują o wszelkie wskazówki najważniejsze czy są proste czy lódkowate, może jakieś zdjęcia już ułożonych. Widziałem je tylko na wystawce a w żadnym sklepie w Poznaniu nie mogłem ich sprawdzić. Z góry dziękuje za pomoc a wszystkim którzy dom wykańczają lub dom ich wykańcza życzę Wesołych Świąt. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Compot 01.01.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Witam. Mam ułożone te płytki w przedpokoju,minimalnie są łódkowate,ale bez tragedii,w kilku miejscach np. róg jest lekko zapadnięty,ale nie rzuca się to po zafugowaniu tak w oczy,myślałem,że będzie gorzej. Trochę trzeba było przyłożyć się podczas układania. Widziałem m.in w Leroyu inne drewnopodobne płytki i dziękowałem,że nie kupiłem ich przez internet,totalne łódki! Livingwood są matowe i szorstkie,trzeba od razu usuwać klej,później trzeba szorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts