Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy tematy seksistowskie s? poni?ej czy powy?ej pasa?

Bio

Czy tematy seksistowskie są poniżej czy powyżej pasa?  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy tematy seksistowskie są poniżej czy powyżej pasa?

Recommended Posts

BK! Nie śledziłem tematu modulora na bieżąco, dlatego napisałem, że może coś takiego miało miejsce jak złamanie regulaminu. Jeżeli nic takiego nie było, to tym bardziej postępowanie redakcji jest niezrozumiałe. Pozdrawiam.

A ja Bio śledziłam ten wątek i zaiste ciekawe jest tajemnicze zniknięcie piątkowego wątku modulora, myślę , że bez Komisji Śledczej się nie obędzie :wink: 8)

Czy zrobiła to Redakcja ?

Drodzy Forumowicze,

poprzedni temat został przeniesiony do Klubu Budującego i tam około godziny 17 zniknął (??!!)

Zgadza się w piątek rano przedmiotowy wątek był w czołówce tematów w Wymianie doświadczeń a potem został przeniesiony do Klubu Budujących, gdzie dalej był kontynuowany.

- sprawdzimy z jakiego powodu. Redakcja nie miała w tym żadnego udziału, wasze zarzuty są więc niesłuszne.

Własciwie się zgadza , no bo po co przenosić, żeby potem usunąć..wg. mnie bezsens

Nic co ludzkie nie jest temu Forum obce - czy jeszcze tego nie zauważyliście?

Pozdrawiam

Moderator

Zauważyłam i zgadzam się, że nic co ludzkie nie jest temu forum obce nawet seks. :wink: o czym świadczy obecność na forum poniższych starszych wątków o tej tematyce.

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6332

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?topic=5900&forum=44

P.S. Nasza funkcja jest porządkująca - i ten temat jako niebudowlany zmienia miejsce - do działu "Uwag o Forum".

Tylko może dobrze byłoby poinformować, gdzie dany wątek zostaje przesunięty :)

I to by było na tyle moich uwag w tej sprawie po krótkim moim śledztwie 8) 8) 8) 8) . A swoją drogą w piątek jakieś złośliwe duszki były tu obecne, bo oprócz wymienionego wątku, zniknęła moja jedna wiadamość , zniknęła również wiadomość w ogrodach w temacie bambus, przez moment miałam okazję oglądać zdjęcia pięknych okazów tej rośliny, niestety nie zauważyłam autora tych zdjęć a teraz ich nie ma :( .

[/b]

A temat skacze z Wymiany doświadczeń do Uwagi o Forum jak ... nie wiem co. A poczytać można aby troszeczkę uciec od tych pojęć budowlanych i troszeczkę się ubawić.

Prawda, prawda zgadzam się z Tobą Wakmen a temat skacze, bo jest tak uniwersalny, że wszędzie pasuje :wink: