19gieksa64 26.12.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Witam na mieszkaniu pale już od 3 lat . teraz z na dejsciem silnych wiatrów pojawił się problem wracającego dymu z komina do domu. Zaczeło się od momentu gdy przyszedł ksawery dym zaczoł wpychać spaliny do mieszkania przez szparę pomiędzy rura od pieca a kominem (mam tam dziure ok 3 cm ) a potem pomiędzy rurą wchodzącą do komina a rurą z pieca (rura z pieca jest mniejsza od tej wchodzącej do komina o jakieś 2cm wracając do tematu to podczas palenia dym ucieka także przez sam piec drzwiczkami oraz otworem w drzwiach doprowadzających powietrze ja mieszkam na 1 pietrze 2 piętrowej kamienicy każdy z mieszkań posiada co podłączone do tego komina komin podobno jest podzielony kanałami objaw wracania spalin występuję tylko podczas silnych wiatrów czy to normalne?? co mam zrobić usunięcię owych szczelin i i wymiana uszczelek w drzwiczkach załatwi sprawę?? czekam na waszą rade Edytowane 26 Grudnia 2013 przez 19gieksa64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts