tomekatomek 26.12.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Szukam kogoś z okolic Rybnika, kto użytkuje pompę ciepła (najlepiej powietrze-woda) i podzieliłby się informacjami na jej temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 29.12.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 PC gruntową ma adiqq, zdaje mi się że większość tu ma pompy tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekBB 30.12.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Ja mam kilku klientów w tych rejonach, ale z gruntowymi, jeśli to Ci wystarczy napisz na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_dk 30.12.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Nie kojarzę w tej chwili nikogo z pompą w tej okolicy, ale wydaje mi się, że Sofath bezpłatnie pokazuje potencjalnym klientom swoje instalacje w rejonie. Mają siedzibę niedaleko Ciebie, bo w Skoczowie. Kumpel kiedyś korzystał z ich doradztwa i podobno sprawnie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 02.01.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 o ile wiem, jest klika osob z okolicy rybnika, ktore maja takie pompy, jednak nie bede tu wypisywal nickow, bo moze sobie tego nie zycza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miłośnik Budownictwa 04.01.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jakoś nie ma chętnych pomóc, wiec może ja coś pomogę. Pompa powietrze -woda EVI 10 KW Użytkownik pompy dopiero od 14 grudnia. 20 km od Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 05.01.2014 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Napisz coś więcej np. na priv (jaki koszt, jaki dom, jak ocieplony, kto instalował, jakiego spodziewasz się kosztu eksploatacji (może kupowałeś z polecenia i ktoś z Twoich znajomych użytkuje taką pompę kilka sezonów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts