Karolina 17.06.2002 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 Mam pytanko, czy ktoś z Was zamawiał z Dachluxu (Puławska) drewno na więźbę? Jestem ciekawa jak z jakością tego drewna i impregnacją, cena jest niezła 550m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.06.2002 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 hmm a ta Puławska to w jakim jest mieście ? Generalnie cena nie jest zła, a jak z transportem ? Jeżeli ta Puławska jest we Wrocku i cena jest loco budowa to chyba bedę się musiał do nich wybrać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 17.06.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 Puławska to DC. Karolinko: mów w jakim mieście. Cena jest niezła rzeczywiście. Poproś aby Ci dali obejrzeć drewno i weź ze sobą kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 17.06.2002 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 Przepraszam, za ten zamęt: Miasto Warszawa. Wynegocjowaliśmy taką dobra cenę, bo bierzemy od nich materiały na cały dach plus robociznę więźba + pokrycie. Niestety nie wiem skąd biorą to drewno i dlatego szukam tych, którzy od nich brali i moga wyrazić swoją opinię. Kierowniczka oczywiście drewno sprawdzi.Pozdrawiam,Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieku 18.07.2002 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2002 Co do firmy dachlux z Puławskiej w Warszawie to moge tyle powiedziec ze można z nimi negocjowac ja od nich kupiłem dachówke , rynny a drewno kupiłem z Antoninowa koło Piaseczna drewno impregnowane cisnieniowo podaje wam nr tel.(022) 797 30 16,757 39 06 . a cena za metr drewna konstrukcyjnego to 740-760 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 18.07.2002 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2002 ludzie. ja kupowałem przed Garwolinem koło DC po około 500 pln na m3 dach pod wymiar/ tel do szefa 604251790 ale pilnujcie aby drewno było suche!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2002 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Jeżeli chodzi o Warszawę to raczej nie polecam firmy Feniks (czasami Superdach), ul. Augustówka. Sprzedają mokre drewno na więźbę i oszukują na impregnacji - zamawiasz i płacisz jak za autoklaw, a na budowie (i przy ateście) okazuje się, że to tylko metoda zanurzeniowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts