alicjag3 27.12.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witajcie Posiadam dab bielony olejowany. Polozylam na podlodze warstwe oleju jednak musze wszystko powtorzyc ze wzgledu na to, ze pozostaly slady stop. Teraz chce sie za to porzadniej zabrac i najpierw przejechac podloge zmywaczem, pozniej zmyc woda, nastepnie mydlem do podlug olejowanych i znow zmyc woda. Mam jednak dwa problemy: 1. Wszedzie pisza ze olej nalezy nalozyc, poczekac 30 min po czym wypolerowac i po jeszcze jakims czasie sciagnac nadmiar. Nie wiem jednak jak to zrobic skoro nie moge po nalozeniu po tej podlodze chodzic. Jak tam wrocic aby po 30 min wypolerowac olej? Ostatnio wjezdzalam na szmatach a i tak zostaly straszne slady stop. 2. Czy jesli jestem na samym poczatku ciazy to czy moge nastepnego dnia wrocic do tego mieszkania czy utrzymujacy sie zapach moze byc szkodliwy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 27.12.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ja nie będe tego komentował bo brak słów , powiem tylko tyle - zamów fachowca bo beda wieksze straty niż tylko ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 28.12.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Witajcie Posiadam dab bielony olejowany. Polozylam na podlodze warstwe oleju jednak musze wszystko powtorzyc ze wzgledu na to, ze pozostaly slady stop. Teraz chce sie za to porzadniej zabrac i najpierw przejechac podloge zmywaczem, pozniej zmyc woda, nastepnie mydlem do podlug olejowanych i znow zmyc woda. Mam jednak dwa problemy: 1. Wszedzie pisza ze olej nalezy nalozyc, poczekac 30 min po czym wypolerowac i po jeszcze jakims czasie sciagnac nadmiar. Nie wiem jednak jak to zrobic skoro nie moge po nalozeniu po tej podlodze chodzic. Jak tam wrocic aby po 30 min wypolerowac olej? Ostatnio wjezdzalam na szmatach a i tak zostaly straszne slady stop. 2. Czy jesli jestem na samym poczatku ciazy to czy moge nastepnego dnia wrocic do tego mieszkania czy utrzymujacy sie zapach moze byc szkodliwy?? 1. pewnie wszystko pokręciłaś lub przekazano Tobie nie dokładne informacje dotyczące położenia oleju pielęgnacyjnego. Jest to zasadnicza różnica między tym co piszesz a tym jak nakłada się olej pielęgnacyjny. Trudno pomóc nie znając nazwy oleju lub środka pielęgnacyjnego. 2. nie wiadomo jaki to olej lub środek pielęgnacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 28.12.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Witajcie Posiadam dab bielony olejowany. Polozylam na podlodze warstwe oleju jednak musze wszystko powtorzyc ze wzgledu na to, ze pozostaly slady stop. Teraz chce sie za to porzadniej zabrac i najpierw przejechac podloge zmywaczem, pozniej zmyc woda, nastepnie mydlem do podlug olejowanych i znow zmyc woda. Mam jednak dwa problemy: 1. Wszedzie pisza ze olej nalezy nalozyc, poczekac 30 min po czym wypolerowac i po jeszcze jakims czasie sciagnac nadmiar. Nie wiem jednak jak to zrobic skoro nie moge po nalozeniu po tej podlodze chodzic. Jak tam wrocic aby po 30 min wypolerowac olej? Ostatnio wjezdzalam na szmatach a i tak zostaly straszne slady stop. 2. Czy jesli jestem na samym poczatku ciazy to czy moge nastepnego dnia wrocic do tego mieszkania czy utrzymujacy sie zapach moze byc szkodliwy?? Olej śmierdzi nawet dłuższy czas. Nie jest to jakoś bardzo toksyczne ale będąc w ciąży lepiej sobie darować. Wszystko Pani pokręciła. Wzięcie fachowca wyjdzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts