zubrzyk 27.12.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witam, forum czytam od ponad roku.W 2014 roku planujemy zakończyć wszystkie formalności związane z projektem i PNB. Jesteśmy na etapie projektu. Naszym założeniem jest zbudowanie domu w std. NF40 i lepszym (zał: płyta fundamentowa, pompa ciepła, GWC, WM, mur 3W). Mam nadzieję, że pomożecie Wrzucę później szkic projektu/rzuty - będzie już nad czym dyskutować. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASŁAN 29.12.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Sporadyczny czytelnik natomiast stały monter. Zajmuję się wykończeniówką. Nie jestem muzułmaninem, ani nic do nich nie mam. Nazywam się Asłan. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts