lakusz 28.12.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Witam Mam taki problem, że strasznie pocą mi się rury w pomieszczeniu gospodarczym. Pomieszczenie jest małe, raczej słabo wentylowane i poza latem jest taki problem że rury zimnej wody strasznie mi się pocą, po serii kąpieli, kiedy jest duży przepływ wody miejscami z nich kapie. Czy jest na to jakiś sposób? Czymś je można pokryć, zabezpieczyć - czy tylko dobra wentylacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1973 28.12.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Witam Mam taki problem, że strasznie pocą mi się rury w pomieszczeniu gospodarczym. Pomieszczenie jest małe, raczej słabo wentylowane i poza latem jest taki problem że rury zimnej wody strasznie mi się pocą, po serii kąpieli, kiedy jest duży przepływ wody miejscami z nich kapie. Czy jest na to jakiś sposób? Czymś je można pokryć, zabezpieczyć - czy tylko dobra wentylacja ? witam zaizoluj porządnie rury, pozbędziesz się kłopotu:) wilgoć z powietrza wykrapla się na zimnych rurach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 28.12.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Najzwyklejsze szare otuliny o grubości ścianek 9mm skutecznie rozwiązują problem. Miałem podobny w kotłowni, szczególnie w okresie zimowym jak woda z wodociągów jest bardziej zimna. Otuliny wyleczyły problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 31.12.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Czym ? witam zaizoluj porządnie rury, pozbędziesz się kłopotu:) wilgoć z powietrza wykrapla się na zimnych rurach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1973 31.12.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Czym ? witam mogą być tak jak napisał yaiba83 powyżej: Najzwyklejsze szare otuliny o grubości ścianek 9mm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 02.01.2014 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 na prostych odcinkach mogą się sprawdzić, ale u mnie problem jest taki że w kotłowni mam głównie zawory, kolanka i trójniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts