mnowak355 29.12.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 WitamMam prośbę. Przy odinstalowywaniu ASK usunąłem sobie składnik systemu o nazwie "Akcesoria i narzędzia". Czy istnieje możliwość powtórnej instalacji bez dysku Windows?Zaznaczam że na laptopie mam zainstalowany legalny windows który jest przypisany do sprzętu.Bardzo prosze o poradę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 20.01.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Cofnij do punktu przyracania systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 26.01.2014 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 próbowałem ale nie mogę cofnąć się dalej niż na kila dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts