r19 30.12.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Witam. Do tej pory stosowałem bakterie producenta A. Czy mogę zacząć stosować preparaty producenta B, czy muszę zaczekać na opróżnienie zbiornika? Może nie ma to żadnego znaczenia i niepotrzebnie znalazłem sobie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 30.12.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Witam. Do tej pory stosowałem bakterie producenta A. Czy mogę zacząć stosować preparaty producenta B, czy muszę zaczekać na opróżnienie zbiornika? Może nie ma to żadnego znaczenia i niepotrzebnie znalazłem sobie problem? Zmieniałem dowolnie i nic się złego nie działo. Biopreparaty nawzajem się nie gryzą, a i przedawkować trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts