elka2013 30.12.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Witam Drodzy użytkownicy powiększam swój zrobiony na odpierdziel korytarzyk Obecnie zastosowałem stelarz z profili cw 75 w środek wełna i okładzina z płyt GK po obu stronach Podsyłam w załączniku mójo pomysł na wykonaie stelarzu pod dach, strop nie wiem jak to w tym przypadku nazwać na zdjęciu prawy róg pomieszczenia wykonany z 4 profili cw 75 a w środek wsadzone listwy 5 x 5 cm i wszystko zesobą skręcone na zdjęciu moja propozycja wykonania stelarzu aby móc zamontować sufit tego pomieszczenia https://www.dropbox.com/s/air58w7cz3198e2/rprfojekt%20sufit.jpg Czy dobrze to zrobiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 31.12.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 18 weszło i cisza, czyli nie tylko ja nie wiem o co lata. Nie wiem czy korytarzyk zrobiono na odpierdziel ale to pytanie tak jest zadane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts