bombel6622 31.12.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Witam. Firma wybudowala moj dom w stanie surowym, spisana jest umowa na wykonane prace i zawarte jest w umowie gwarancja 36 miesiecy a co do FA zaczeli marudzic ze musza doliczyc 8% do kwoty z umowy. I TU moje pytanie czy faktura jest potrzebna do uzyskania gwarancji na wykonane prace??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel6622 01.01.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Czy ktoś może mi pomóc??? UOTE=bombel6622;6291770]Witam. Firma wybudowala moj dom w stanie surowym, spisana jest umowa na wykonane prace i zawarte jest w umowie gwarancja 36 miesiecy a co do FA zaczeli marudzic ze musza doliczyc 8% do kwoty z umowy. I TU moje pytanie czy faktura jest potrzebna do uzyskania gwarancji na wykonane prace??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 01.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Faktura nie jest potrzebna, ale przydało by się chociaż jakieś KP od nich że robota jest zapłacona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts