Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokażcie swoje dachy

misiek80

Recommended Posts

Witam wszystkich w ostatnim dniu 2013 roku... przy okazji życzę wszytskiego dobrego i wszelkiej pomyślności w tym nadchodzącym 2014 :)

A teraz do rzeczy.

Na wiosnę muszę zdecydować czym pokryć swój dach. Z dachówek, na które mnie stać i które na pierwszy rzut oka mi się podobają to:

- ceramiczna roben monza plus antracytowa (angoba),

- cementowa brass celtycka lumino i bałtycka cisar grafit,

- cementowa IBF podwójne S antracyt.

Jeśli to nie problem, to wrzuście zdjęcia swoich dachów jeśli macie je pokryte tymi dachówkami (oczywiście niekoniecznie w tym kolorze).

A jeśli ktoś mieszka na śląsku i mógłby pokazać mi taki gotowy dach live, to byłbym bardzo wdzięczny.

Andrzej Wilhelmi...

Po pierwsze nie "nie wiele" tylko "niewiele". Jeśli więc sądzisz, że niewiele rozumiem, to coż, każdy ma prawo mieć swoje zdanie i ja je szanuję, pewnie jesteś jakimś mega znawcą i fachowcem, skoro oceniasz ludzi w ten sposób.

Po drugie, dlaczego w stosunku do każdego na tym forum szukasz zaczepki? Nie chesz się wypowiadać w tym poście, to nie musisz, nikt Cię o to nie prosi. Wydaje mi się, że forum jest dla wszystkich i że każdy może tu pisać i pytać.

Również pozdrawiam.

Po pierwsze wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Po drugie dziękuję za zwrócenie uwagi na pisownię (już poprawiłem).

Po trzecie napisałeś o jakiś "kłótniach i przemądrzaniu się". Ja natomiast tego tam nie widzę.:no: Widzę za to wiele cennych uwag ludzi, którzy się na tym znają. Stąd moja uwaga o braku zrozumienia. Skoro Cię uraziła to bardzo przepraszam.:yes:

Po czwarte nie szukam z nikim żadnej zaczepki. Tak jak sam piszesz mam prawo swobodnie wypowiadać się w każdym wątku. Do tego czytelnie się pod tymi wypowiedziami podpisuję.

Po piąte pozwoliłem sobie zwrócić Ci uwagę, że wątek o identycznej nazwie już istnieje więc wystarczyło umieścić to pytanie w tym wątku. Zasugerowałem również abyś ewentualnie zmienił tytuł wątku. I to tyle. Nie widzę w swoich wypowiedziach żadnej agresji dotyczącej Twojej osoby.:no:

Pozdrawiam.:bye: