misiek80 31.12.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Witam wszystkich w ostatnim dniu 2013 roku... przy okazji życzę wszytskiego dobrego i wszelkiej pomyślności w tym nadchodzącym 2014 A teraz do rzeczy. Na wiosnę muszę zdecydować czym pokryć swój dach. Z dachówek, na które mnie stać i które na pierwszy rzut oka mi się podobają to: - ceramiczna roben monza plus antracytowa (angoba), - cementowa brass celtycka lumino i bałtycka cisar grafit, - cementowa IBF podwójne S antracyt. Jeśli to nie problem, to wrzuście zdjęcia swoich dachów jeśli macie je pokryte tymi dachówkami (oczywiście niekoniecznie w tym kolorze). A jeśli ktoś mieszka na śląsku i mógłby pokazać mi taki gotowy dach live, to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.12.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 W jakim celu otwierasz wątek o tytule, który już istnieje i w którym jest bardzo wiele dachów. Wystarczy poczytać. A jak już to zmień nazwę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek80 31.12.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 W takim celu, że tamten wątek jest sprzed kilku dobrych lat i niektórych modeli dachówek w ogóle wtedy nie było na rynku. Poza tym ostatnie kilkadziesiąt wpisów w tamtym wątku, to tylko Wasze kłótnie i przemądrzanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Jak widzę niewiele rozumiesz z tego co tam jest napisane. Pozdrawiam. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Andrzej Wilhelmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek80 31.12.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Andrzej Wilhelmi...Po pierwsze nie "nie wiele" tylko "niewiele". Jeśli więc sądzisz, że niewiele rozumiem, to coż, każdy ma prawo mieć swoje zdanie i ja je szanuję, pewnie jesteś jakimś mega znawcą i fachowcem, skoro oceniasz ludzi w ten sposób. Po drugie, dlaczego w stosunku do każdego na tym forum szukasz zaczepki? Nie chesz się wypowiadać w tym poście, to nie musisz, nikt Cię o to nie prosi. Wydaje mi się, że forum jest dla wszystkich i że każdy może tu pisać i pytać.Również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.01.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Po pierwsze wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Po drugie dziękuję za zwrócenie uwagi na pisownię (już poprawiłem). Po trzecie napisałeś o jakiś "kłótniach i przemądrzaniu się". Ja natomiast tego tam nie widzę. Widzę za to wiele cennych uwag ludzi, którzy się na tym znają. Stąd moja uwaga o braku zrozumienia. Skoro Cię uraziła to bardzo przepraszam. Po czwarte nie szukam z nikim żadnej zaczepki. Tak jak sam piszesz mam prawo swobodnie wypowiadać się w każdym wątku. Do tego czytelnie się pod tymi wypowiedziami podpisuję. Po piąte pozwoliłem sobie zwrócić Ci uwagę, że wątek o identycznej nazwie już istnieje więc wystarczyło umieścić to pytanie w tym wątku. Zasugerowałem również abyś ewentualnie zmienił tytuł wątku. I to tyle. Nie widzę w swoich wypowiedziach żadnej agresji dotyczącej Twojej osoby. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts